Sony ZD9-serie

Pressemelding fra Sony 20. juli 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sony lanserer BRAVIA Z-serien som den ultimate 4K HDR-TV-en

Neste generasjons TV-teknologi bringer virkeligheten inn i stua

Sony annonserer ZD9-serien av BRAVIA 4K HDR TV-er. Serien er utstyrt med neste generasjon skjermteknologi som reproduserer dypere svartfarger, sterkere lysstyrker og mer virkelighetsnære farger. Den nye flaggskipserien Z blir en del av Sonys eksisterende portefølje av 4K HDR TV-er, som blant annet inkluderer de prisvinnende TV-ene XD93 og XD94, og vil være tilgjengelig i størrelsene 65”, 75” og 100”.

Den nye ZD9-serien, som kommer med Android TV™ og Sonys eksklusive brukergrensesnitt, inkluderer en nylig utviklet 4K bildeprosessor, 4K HDR Processor X1™ Extreme, og en unik bakbelysningsteknologi, Backlight Master Drive™.

Den nye 4K Processor X1 Extreme ble utviklet med hensikt å levere den ultimate 4K HDR-opplevelsen. Denne er raffinert med 40 prosent mer sanntids bildeprosessering sammenlignet med Sonys anerkjente 4K Processor X1™. Ved å inkludere tre nye teknologier – objekt-basert HDR, dobbel database-prosessering og Super Bit Mapping™ 4K HDR, tar den enhvert 4K HDR-innhold til et nytt nivå.

I tillegg har den nye ZD9 adoptert Backlight Master Drive-teknologien som Sony introduserte som en prototyp på CES 2016. Backlight Master Drive er en presisjons bakbelysningsteknologi som gjør det mulig å utvide lysstyrke og kontrast enda mer for å virkelig å oppnå det fulle potensialet til 4K HDR. Teknologien er i stand til å dempe og forsterke hver LED individuelt, til forskjell fra tidligere hvor lokal dimming ble kontrollert i soner som besto av flere lysdioder. Resultatet er enestående kontraster og virkelighetstro bilder.

Pris og tilgjengelighet:

Den nye ZD9-serien av BRAVIA 4K HDR-TV-er vil være tilgjengelig i løpet av 2016. Modellene vil ha følgende veiledende priser:

KD65ZD9BAEP – 50,000 kroner

KD75ZD9BAEP – 80,000 kroner

KD100ZD9BAEP – pris foreligger om kort tid

Powered by Labrador CMS