Acme Made fotovesker

Pressemelding fra Focus Nordic 18. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Photokina-nytt fra Acme Made

Amerikanske Acme Made viser fram en ny kolleksjon av vesker skapt for fotografer som liker funksjon og stil. Serien heter Montgomery og består av fire modeller. Samtidig lanseres også Oak Street Hard Case, et hardt futteral for kompaktkameraer.

Montgomery-serien Unikt lettvekts-materiale skiller disse veskene fra vanlige fotovesker. Den polstrede innmaten i lekker kontrastfarge, beskytter utstyret. De tre største modellene har Acme Mades nye innovative FlexFoldSystem, som består av tynt polstrede skillevegger som raskt kan endres for å beskytte fotoutstyret, eller brettes unna for å lage større lagringsrom.

Veskene kommer i grått og olivengrønt.

Montgomery Street Backpack

Ryggsekk med sideåpning (uten at sekken må tas av), designet for et DSLR-kamera, en 13” laptop, 1-2 ekstra objektiver, lader, kabler og personlige eiendeler.

Montgomery Street Backpack kommer i desember og vil koste ca 900,- i utsalg.

Montgomery Street Courier

Messenger-veske laget for å romme et DSLR-kamera og et nettbrett, 1-2 ekstra objektiver, lader, kabler og personlige eiendeler.

Montgomery Street Courier kommer i desember og vil koste ca 650,- i utsalg.

Montgomery Street Kit Bag

Liten og elegant veske som rommer enten et kompakt systemkamera (speilløst) med 1-2 ekstra objektiver, eller et DSLR med et lite zoom-objektiv.

I en liten lomme på forsiden er det plass til tilbehør.

Montgomery Street Kit Bag kommer i desember og vil koste ca 550,- i utsalg.

Montgomery Street Case

Den minste modellen i serien rommer et kompakt systemkamera (speilløst), alternativt et megazoom-kamera, samt ekstra batterier eller noe tilbehør.

Montgomery Street Case kommer i desember og vil koste ca 250,- i utsalg.

Oak Street Hard Case

En veske som er laget med inspirasjon fra gaten med samme navn i San Fransisco, en livlig men samtidig pittoresk gate ved Golden Gate Park.

Dette lekre futteralet gjør det enkelt å finne frem kameraet når du skal ta bilder.

Oak Street Hard Case er laget av slitesterkt, støpt EVA-skum. Konstruksjonen gir en god beskyttelse mot støt samtidig som den myke innsiden også beskytter LCD og objektiv fra riper og støv.

Den bæres i hånden, festes på beltet eller puttes ned i en større veske. En liten lomme på innsiden er perfekt for minnekort, penger og ID-kort.

Den kommer i fire farger; svart, rød, lilla og olivengrønn.

Oak Street Hard Case kommer i desember og vil koste ca 179,- i utsalg.

Powered by Labrador CMS