Salgs- og markedsansvarlig Roger Berg og administrerende direktør Alf Einar Nygaard viser fram Fakirs siste stavstøvsuger og smulestøvsuger. Foto: Marte Ottemo

NYHETER FOR HUS OG KROPP

Target viste fram nye produkter fra Remington, Fakir og Russell Hobbs på årets IFA-messe.

Publisert

Distributøren hadde flere nyheter å komme med i Berlin, og administrerende direktør Alf Einar Nygaard og salgs- og markedsansvarlig Roger Berg viste villig fram produktene fra tyske Fakir.

– De har en lang rekke produkter, men vi har valgt å ta inn noen av deres støvsugermodeller i vårt sortiment. De er en tysk produsent, riktignok har de flyttet noe av produksjonen til Tyrkia og Kina, men har fortsatt en stor fabrikk i Tyskland som lager støvsugere, sier Berg.

 

Fakir Bolt X Plus Aqua kan støvsuge også rundt hjørner. Foto: Marte Ottemo

Suger rundt hjørner

Smulestøvsugeren AS 1110 har en 120 watts motor og 22 minutters batteritid.

– Vi har solgt denne i snart to år, men nå har Fakir kommet med en oppgradert modell. Den har ekstremt kraftig sugeevne, i motsetning til enkelte andre merker hvor man omtrent må hjelpe smulene inn i apparatet. Denne kan suge grus, sier han.

Vekten på håndstøvsugeren er 500 gram, og støvbeholderen tar 0,15 liter om gangen. Et eget rør er tilbehør som lar kunden bruke håndstøvsugeren også som en stavstøvsuger.

For de som vil ha mer kraft, kommer Target også med Fakir Bolt X Plus Aqua 8472. Den både vasker og støvsuger.

– Denne kombi-støvsugeren har en egen knapp på foten, slik at du selv kan bestemme mengden vann som slippes ut. I tillegg er hjulene stilt slik at de går mot hverandre, for at all smuss samles opp og suges inn, sier Nygaard.

Den nye One-serien fra Remington har fått nytt design. Foto: Marte Ottemo

Støvsugeren er også fleksibel i flere ledd.

Remington One er en helt ny serie multifunksjons-produkter både til herrer og damer

– Bolt X er svært lav og kommer under de fleste møbler, og kan også vinkles slik at du kan støvsuge rundt hjørner, sier han.

Støvsugeren har også doble hepa-filtre og en batteritid på 60 minutter.

 

Flere funksjoner i ett

Target er også distributør av Remingtons produkter i Norge, og merket viste fram en rekke nyheter på IFA.

– Remington One er en helt ny serie multifunksjons-produkter både til herrer og damer, og har fått et eget design, sier Berg.

Serien består av Remington One Dry & Style hårføner, One Straight & Curl Styler og One Total Body Multigroomer. Sistnevnte kommer i to ulike modeler.

En av betjeningen på Remingtons stand demonstrerer One Straight & Curl rette- og krølltang. Foto: Marte Ottemo

– Styleren er både rettetang og krølltang i ett, så slipper du å velge hvilket produkt du tar med i bagasjen, sier han.

Hårføneren kommer med fire ulike typer tilbehør, og en kraftig motor skal gi luftstrøm opp til 120 kilometer i timen, noe Remington hevder vil kutte tørketiden med 25 prosent. Føneren har åtte ulike varme- og hastighetsinnstillinger, og en ion-generator skal generere 80 millioner ioner i løpet av en tørkesesjon og sørge for at håret er fritt for statisk elektrisitet.

Du kan bare tørke over med en våt klut etter bruk, og du fjerner smeltet ost og annen skitt

­­One Multigroomer er barbermaskiner som kan brukes både i dusjen eller på tørr hud. Den enkleste kommer med tre ulike typer tilbehør, mens den dyreste har fire. Maskinen kan trimme kroppshår på hele kroppen, og har doble bevegelige folier, 38 mm trimmer med T-blad for kropp, hår og skjegg, kroppstrimmer, samt nese, øre og øyenbryn-trimmer. I tillegg medfølger det 10 ulike kammer.­­

 

Luftfrityrgryten fra Russell Hobbs har nå fått to kurver for å tilberede ulike typer mat samtidig. Foto: Russell Hobbs

Enkel rengjøring

For Russell Hobbs er selskapets nyeste Satisfry luftfrityrgryte blant nyheten.

– Den har to kurver som kan kombineres til én avhengig av behov. Begge kurvene har samme temperatur, ulike timing for begge slik at maten blir ferdig samtidig, sier Berg.

To nye sandwich-griller skal begge være enkle å rengjøre.

Russell Hobbs nye sandwich-jern skal være enkle å rengjøre. Foto: Russell Hobbs

– Du kan bare tørke over med en våt klut etter bruk, og du fjerner smeltet ost og annen skitt. De kommer i to ulike størrelser, og den minste er både veldig rask å varme opp og den har tre ulike grillplater; panini, vaffel eller klassisk, sier Berg.

Attentiv Coffee Maker er selskapets nyeste kaffetrakter, som både kan brygge vanlig kaffe, eller cold brew. For de som liker melk i kaffen har den også egen melkeskummer.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 5/2023, som ble distribuert uke 41. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.

 

Powered by Labrador CMS