Akva Sound

Pressemelding fra Akva Waterbeds 4. mars 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Virkelighetsnær underholdning på sengekanten

Akva Sound utnytter vannets egenskaper for en unik stimulering av alle sanser

I vår teknologiske hverdag har gadgets en egenskap til å gjøre gode opplevelser enda bedre. Akva Waterbeds Sound System’s kombinasjon av vann og teknologi gir deg en ny og bedre film- og musikkopplevelse fra en behagelig posisjon i din egen seng.

Quentin Tarantinos actionscener har aldri føltes mer virkelige: Djangos galopperende hester trommer over madrassen, mens skudd fra revolvere gir markante støt i sengen. Frekvensen i actionfilmens avgjørende kampscener eller styrken i favorittbandets trommesolo overføres til vannsengen og gjør det unødvendig med ekstra høyt volum som vanligvis låter forvrengt.

Hemmeligheten bak Akva Sound er vannets evne til å bære både lyd og vibrasjoner, og i en vannseng fra Akva Waterbeds kan du forene god komfort med en unik sanseopplevelse. Med Akva Sound fører en kvalitetsvibrator, som er forbundet med vannsengens bunnplate via en gummimembran, til svingninger i vannet. Svingningens intensitet og frekvens kan tilpasses brukernes egne ønsker, uavhengig av lydstyrke. Det stabile frekvensnivået gjør at selv rolig musikk som knapt inneholder bass får en presis overføring til sengen, uavhengig av sengens demping, slik at du kan nyte dine favorittlåter mens kroppen nyter massasje fra anleggets vibrator. Fordelen med å sette alle sanser på spill på denne måten er at det ikke er lyden alene som skaper opplevelsen. Bilde, lyd og følelse sikrer samspill i en flerdimensjonal opplevelse som plasserer deg midt i filmens handling eller gir deg følelsen av å ha en privatkonsert på soverommet.

Akva Sound-systemets forsterker kan kobles opp mot nesten alt Hi-Fi-utstyr og TVer med audio-utgang, og har du først funnet en innstilling du liker, vil Akva Sound automatisk starte opp sammen med musikkanlegget eller Blu-ray-spilleren når disse skrus på. For de unge og lekne gir Akva Sound også PlayStation-spill ekstra dimensjoner, for eksempel ved at sengen rister som om man skulle ha sittet i spillets racerbil når den kjører av banen.

Flere bruksområder

Vibrasjoner i vann kan brukes til mange formål utover å intensivere opplevelsen ved film, musikk og spill. Akva Sound ble utviklet med bakgrunn i terapeutisk sanseterapi, og gir deg mulighet til å få en slik sanseopplevelse i ditt eget hjem. For den ultimate komfort, er alle Akvas vannsenger utstyrt med varmeelementer, slik at alle sanser virkelig kan bli tilfredsstilt.

Pris og tilgjengelighet:

Akva Sound er allerede tilgjengelig, og har en veiledende pris på 15.600 kroner. Pris for vannseng kommer utenom.

Powered by Labrador CMS