Viaplay thePlatform

Pressemelding fra Viaplay 12. desember 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nå ruster Viaplay opp med ny teknologi

Viaplay, Nordens ledende streaming-tjeneste for serier, film og direktesendt sport, meddeler i dag at de har valgt thePlatform som sitt videohåndteringssystem. thePlatform er en ledende online-plattform spesialisert mot medietjenester og er et uavhengig datterselskap av Comcast.

thePlatforms nettskybaserte content management-system skal støtte Viaplays ulike onlinetjenester for å muliggjøre streaming til datamaskiner, mobiler, nettbrett, smarte TV-apparater og spillkonsoller.

ThePlatform har en lang erfaring med å bygge og vedlikeholde skalerbare og pålitelige onlinetjenester rundt om i verden. Mpx gir oss mulighet til å skalere vår tjeneste ytterligere for å gi mulighet for et økt kundeinntak og en økt stabilitet og hastighet for våre eksisterende brukere,sier Niclas Ekdahl, adm. direktør i Viaplay.

-Viaplay er en banebrytende og ledende leverandør av innhold som serier, filmer og direktesendt sport til forbrukere over hele Norden, sier Ian Blaine, adm. direktør for thePlatform.Vi er veldig stolte over å få hjelpe Viaplay med å tilby sin onlinetjeneste til de plattformene som de finnes på samt i de landene der Viaplay er aktive i. Og som en del av vårt voksende engasjement for Europa, fortsetter vi med å utvide vår investering i regional infrastruktur for å gi mulighet for rask og sikker distribusjon av video med høy kvalitet og pålitelighet for bedrifter som Viaplay, sier Ian.

thePlatforms videohåndteringssystem tilbyr flere viktige funksjoner til Viaplay, bl.a. styring av deres brede innholdskatalog, publisering av innhold til deres ulike plattformer samt administrasjon av deres kundedatabase. Geografisk kommer mpx til å håndtere Viaplays onlinetjeneste for hele Norden.

Viaplay fås på følgende plattformer: PC, Mac, mobiler, nettbrett, LG Smart TV, Samsung Smart TV, Philips Smart TV, Panasonic Smart TV, Xbox 360, PlayStation®3 og PlayStation®4.

Mer informasjon om Viaplay finnes på viaplay.no Mer informasjon om thePlatform finnes på thePlatform.com

Om thePlatform

thePlatform™ er en ledende online-plattform spesialisert mot medietjenester. Medieselskaper er avhengig thePlatform som sitt åpne, sentrale knutepunkt for styring, profittmaksimering og distribusjon av flere milliarder profesjonelt produserte videovisninger hvert år. Selskapets tjenester gir en enestående allsidighet til å designe og støtte videobedrifter på datamaskiner, mobil og TV-plattformer. Noen av de thePlatform samarbeider med: A + E Networks, Astral, BT, Cablevision, CBC, Comcast samt Cox.

Powered by Labrador CMS