LG Watch Urbane med Android Wear

Pressemelding fra LG Electronics 27. april 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG Watch Urbane først ute med Android Wear

Den elegant designende smartklokken Watch Urbane lanseres nå med kraftig ytelse og nye funksjoner gjennom oppdatert versjon av Android Wear fra Google.

I løpet av første uke i mai, blir LG Watch Urbane tilgjengelig på det norske markedet. Den stilrene smartklokken har, med sitt elegante og moderne design, rund

P-OLED-skjerm og smarte funksjoner, allerede blitt belønnet med en rekke priser og utmerkelser etter premierevisningen på Mobile World Congress 2015.

– LG Watch Urbane er vår tredje smartklokke med Android Wear, hvilket viser at vi helt og holdent står bak plattformen. Det er derfor veldig hyggelig at vi i tillegg får være først ute med den nye versjonen av Android Wear, sier Kristoffer Ejebro, nordisk produktspesialist Mobile Communications i LG Electronics. Det som er enda viktigere, er at vi med Watch Urbane viser at en smartklokke faktisk kan være både funksjonell og elegant, og et nyttig tilbehør som gjør klesstilen komplett. Ingen vil kunne forveksle Watch Urban med en datamaskin på håndleddet.

Først med Android Wear – WiFi-støtte, emojis og nytt grensesnitt

LG Watch Urbane er den første nye smartklokken som lanseres med den aller nyeste versjonen av Android Wear. Noen av de nye funksjonene som for første gang er tilgjengelig i et Android Wear-basert produkt, er WiFi-tilkobling, apper som alltid er på og i tillegg hindrer at skjermen går i dvale når man løper eller bruker Maps-funksjonen, samt forbedret grensesnitt som gjør det enklere enn noensinne å starte favoritt-appene eller holde kontakt med venner og familie.

Den nyeste versjonen av operativsystemet gir deg muligheten til å sende emojis ved å tegne dem direkte på urskiven. Tegn en «smiley» eller en klokke som viser en viss tid og Android Wear vil «matche» din tegning til en lignende emoji slik at du kan sende den til andre Android Wear-smartklokker, smarttelefoner eller datamaskiner.

Andre forbedringer inkluderer muligheten til å endre skriftstørrelse og se varsler selv om du er inne i en annen app. I tillegg kan du stille inn Watch Urbane til å låse skjermen automatisk når du tar den av.

Nye funksjoner – LG Call og LG Pulse

I Watch Urbane introduserer LG to nyttige funksjoner som ikke finnes i andre Android-Wear-enheter; LG Call og LG Pulse. LG Call gir deg tilgang til dine siste samtaler og favorittkontakter som ligger på den tilkoblede smarttelefonen, slik at du kan starte oppringingen direkte fra klokken. Med tilkoblet Bluetooth-headset, trenger du ikke engang å plukke opp telefonen fra lomma for å ringe. LG Pulse tar fitness-funksjoner til et helt nytt nivå ved å måle brukerens puls hvert sekund under treningsøkten uten tidsbegrensning. Mot slutten av aktiviteten rapporterer LG Pulse gjennomsnittlig hjertefrekvens fra treningsøkten, og viser en graf over pulsen på LG Health (LG Health kommer om kort tid).

I motsetning til G Watch og G Watch R, som har sine røtter i teknologi og aktiv livsstil, er Watch Urbane utformet for å gi en følelse av stil og luksus, kombinert med smart funksjonalitet. Den kommer i sølvfarget rustfritt stål med sydd lærreim som du enkelt kan bytte ut med andre standardreimer på 22 millimeter, slik at du kan skape en helt egen stil. Watch Urbane har en tynn ramme rundt urskiven som gir den et klassisk utseende.

Pris og tilgjengelighet

LG Watch Urbane vil være tilgjengelig på det norske markedet i løpet av første uken i mai med veiledende pris på ca. 3 490 kroner.

Tekniske spesifikasjoner *

*Spesifikasjoner kan variere fra land til land, og kan endres uten varsel.

Powered by Labrador CMS