Sennheiser MK 4 digital

Pressemelding fra Sennheiser 15. april 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sennheiser og Apogee blir partnere for å kunne tilby MK 4 digital for USB og iOS

Sennheiser forhåndsviste den nye digitale versjonen av MK 4, en av lydspesialistens mest populære opptaksmikrofoner, på Prolight+sound. MK 4 har en høykvalitets A/D-konverter og mikpreamp-teknologi fra Apogee og kan koples direkte til iOS-enheter, Mac eller PC. Stormembranmikrofonen MK 4 digital er en ideell partner for mobile opptak med krav til høy lydkvalitet, og den har den typiske varmen og detaljrikdommen som en ekte kondensatormikrofon har.

“Jeg gleder med over å kunne presentere det nyeste produktet som nå kommer ut av vårt samarbeid med Apogee Electronics, eksperten innenfor A/D-konvertering”, uttaler Wolfgang Fraissinet, Director Audio Recording hos Sennheiser. “MK 4 digital studiomikrofon (ekte kondensator) vil gi en fyldig, detaljert lyd med velkjent tysk kvalitet på opptak som gjøres på iOS-enheter, Mac og PC. Dette vil gi band og artister frihet og fleksibilitet til å gjøre opptak av egne tracks og låt-ideer, og vil også være et ideelt verktøy for høykvalitets taleopptak, fra voice-over til podcast.”

“MK 4 digital mikrofon er et supert tillegg til den iOS/USB-serien vi har utviklet sammen med Sennheiser”, sier Betty Bennett, en av grunnleggerne av og CEO hos Apogee Electronics. “Sammen med den nye HandMic digital og mikrofonene ClipMic og MKE 2 digital som ble annonsert sist vår, kombinerer MK 4 digital det beste av Sennheisers og Apogees teknologi for å kunne levere utrolig bra verktøy for mobile opptak til kunder innenfor hele spekteret av lyd- og videoproduksjon.”

MK 4 digital er et must for hjemmestudio og mobile opptak, og dessuten både i øvingslokalet og på veien. Den eksepsjonelle lydkvaliteten vil også være en verdifull ressurs ved innspilling av tale. Mikrofonen leveres komplett med USB-kabel og Lightning iOS-kabel for tilkopling til iPad, iPhone eller iPod touch, dessuten med mikrofonholder og veske.

Mikrofonen kan brukes sammen med vanlige medieproduksjonsprogrammer som Logic Pro X, Final Cut Pro, Adobe Premiere, Pro Tools eller Ableton Live og iOS opptaks-apper som Garageband og Apogee MetaRecorder. MK 4 digital vil leveres fra sommeren 2016.

Besøk Sennheiser og Neumann på Prolight+sound, Hall 4.1, stand nr. D11.

Powered by Labrador CMS