Apple iPod Shuffle

Pressemelding fra Apple 13. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Elegant utførelse i anodisert aluminium. I et spektrum av farger.

Enheten er laget av én aluminiumsblokk, og det gjør at iPod shuffle føles solid, elegant og robust. Med fargeutvalget blir den et perfekt motetilbehør.

Hundrevis av sanger på farten.

Glem aldri en favorittlåt hjemme. I tillegg til opptil 15 timer batteribrukstid,1 har iPod shuffle 2 GB lagringsplass, som holder til hundrevis av sanger.2 Det er mer enn nok plass til de viktigste sangene til pendleruten eller treningsøkten. Og til flere spillelister, Genius-mikser, podcaster og lydbøker også.

Enkel å ha med seg. Og ta på seg.

iPod shuffle er ikke bare bærbar. Den er også svært brukbar. Fest den til skjorten, jakken, treningstøyet, sekken eller veskereimen og den klamrer seg fast – uansett om du skal løpe et ærend eller en runde i skogen. Og ja, det er fremdeles plass til personlig gravering – kun fra Apple Online Store.

Kontroller musikken med et enkelt klikk.

Den store, klikkbare kontrollflaten på framsiden av iPod shuffle gjør det enkelt å se og bruke musikkontrollene. Trykk på knappen i midten for å spille og sette på pause. Trykk på de ytre knappene for å gå til neste eller forrige sang og justere volumet. Klikk, klikk, klikk. Det er som musikk for dine fingre.

Gi sangene dine en stemme.

La oss si at du lytter til en sang og vil vite navnet på sangen eller artisten. Bare trykk på VoiceOver-knappen øverst på iPod shuffle, og den forteller deg det.3 Du kan også bruke VoiceOver til å høre navnet på spillelister og bytte mellom dem. Og hvis batteriet må lades, får du beskjed om det også.

VoiceOver snakker et språk du forstår.

En fransk kjærlighetssang. En spansk bolero. En italiensk kantate. Musikkbiblioteket ditt inneholder sanger fra hele verden. Derfor snakker VoiceOver 29 forskjellige språk. Slik at den kan uttale sangtitler og artister på morsmålet eller det språket du velger.

Synk så mye du bare orker.

Med iTunes på Mac eller PC er det enkelt å fylle iPod shuffle. Du velger ganske enkelt spillelistene, lydbøkene, podcastene og andre lydfiler du vil ha med, og synkroniserer.

Når en spilleliste ikke er nok.

Sannsynligvis har du flere spillelister i iTunes på datamaskinen. Én for pendlingen. Én for treningen. Synkroniser spillelistene til iPod shuffle, slik at du kan spille av den perfekte miksen for humøret du er i. VoiceOver leser opp navnene på hver enkel spilleliste slik at du enkelt kan bytte mellom dem og finne den du er ute etter, uten å se etter.

La Genius sette tonen.

Det finnes en annen måte å få en god musikkmiks på iPod shuffle. La Genius gjøre jobben. Aktiver Genius i iTunes på datamaskinen og den vil automatisk finne sanger som passer godt sammen. Så oppretter den Genius-mikser, som du enkelt kan synke til iPod shuffle. En perfekt måten å gjenoppdage sanger du ikke har hørt på lenge.

Spill som du vil.

Du er kanskje av den spontane sorten. Eller kanskje du foretrekker orden. Beveg på bryteren og still deg inn på din lyttestil. Beveg den til venstre, og du hører musikken i en forfriskende tilfeldig rekkefølge. Sett den i midten, og sangene spilles av i tur og orden. Eller beveg den mot høyre for å slå av iPod shuffle.

Powered by Labrador CMS