Apple iPod touch

Pressemelding fra Apple 13. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye Apple iPod touch

Utviklet for maks moro

Briljant ny design

Det finnes tynt og det finnes lett. Og så finnes det tynt og lett på et helt annet nivå. iPod touch får et nytt syltynt aluminiumskabinett som du knapt nok legger merke til i hånden eller lommen. Den leveres i så morsomme farger at det er umulig å velge kun én (men det må du). Med helt nye Apple EarPods høres iPod touch like bra ut som den ser ut. Og med nye iPod touch loop blir den nå enda vanskeligere å legge fra seg.

4 tommer Retina-skjerm

Større skjerm betyr ganske enkelt mer av alt. Mer musikk og meldinger. Og mer av nettsteder. Og når det er tid for å spille, har fingrene dine mer plass å boltre seg på. Retina-skjermen sørger for at alt ser fantastisk ut.

iSight-kamera

Illustrer livet ditt og fang store eller små øyeblikk med et iSight-kamera på 5 megapiksler som også tar opp HD-video i 1080p. Den nye panoramafunksjonen gjør det mulig å fange verden i bredformat. Avansert optikk, trykk for å fokusere, en LED-blits og ansiktsgjenkjenning gir iPod touch seriøst bra fotoferdigheter. Og med den nye iPod touch loop har du alt for hånden.

Nye funksjoner for iOS6

iOS 6 har mer enn 200 nye funksjoner som lar deg gjøre alle de tingene du gjør hver dag, på en enda bedre måte. Facebook-integreringen gjør alt lettere å Like. Og med delte bildestrømmer kan du dele akkurat de bildene du vil, med akkurat de du velger.

A5-chip med to kjerner

Opptil dobbelt så rask databehandling og syv ganger raskere grafikk gjør spillene dine enda mer realistiske.

Powered by Labrador CMS