iPod touch 16 GB

Pressemelding fra Apple 26. juni 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Apple leverer den rimeligste iPod touch-modellen i livlige farger og med iSight-kamera

iPod touch fås nå fra kr 1690

Apple annonserte i dag at iPod touch-modellen på 16 GB nå er tilgjengelig i livlige farger og utstyrt med et iSight-kamera på fem megapiksler for kun  kr 1690. Alle modellene i iPod touch-serien har iSight-kameraer på fem megapiksler med HD-videoopptak i 1080p, en lynskarp 4-tommers Retina-skjerm, Apples A5-chip og et FaceTime-kamera. iPod touch er ekstremt tynn og lett med et ytre av anodisert aluminium og fås i rosa, gul, blå, sølv, stellargrå og (PRODUCT) RED. iPod touch fås med 16 GB for kr 1690, 32 GB for kr 2090 og 64 GB for kr 2490.  

iPod touch leveres med iOS 7, som inkluderer over 200 funksjoner, blant annet filtre i Kamera-appen som gjør det enkelt å bruke fotoeffekter. I tillegg kan Bilder-appen automatisk organisere  bildene dine basert på tid og sted. Med iCloud-bildedeling er det enkelt å dele bilder og videoer med akkurat de du vil, og venner og familie kan når som helst kommentere og se på delte strømmer fra en hvilken som helst iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC. Til høsten vil iOS 8 bli tilgjengelig for alle iPod touch-modellene. 

Den banebrytende App Store som er tilgjengelig på iPod touch gir brukere i 155 land tilgang til over 1,2 millioner apper for iPhone, iPad og iPod touch, inkludert hundretusenvis av spill. Over 75 milliarder apper har blitt lastet ned fra App Store. Kunder har også iTunes Store som gir dem tilgang til et fantastisk utvalg av musikk, TV-programmer, filmer og bøker som de kan kjøpe og laste ned direkte til iPod touch. 

Priser og tilgjengelighet

iPod touch med 16 GB er tilgjengelig i USA fra i dag og i resten av verden i løpet av de nærmeste dagene i rosa, gul, blå, sølv og stellargrå fra Apple Online Store, Apples butikker og autoriserte Apple-forhandlere til en veiledende pris på kr 1690 (kr 1352 ekskl. mva.). Modellene med 32 GB og 64GB har fått nye priser i alle land. Veiledende priser er nå kr 2090 (kr 1672 ekskl. mva.) for 32 GB-modellen og kr 2490 (kr 1992 ekskl. mva.) for 64 GB-modellen. iPod touch krever en Wi-Fi-tilkobling eller en Mac med en USB 2.0- eller USB 3.0-port, Mac OS X versjon 10.6.8 eller nyere og iTunes 10.7 eller nyere, eller en Windows-PC med en USB 2.0-port og Windows 7, Windows Vista eller Windows XP Home eller Professional (Service Pack 3 eller nyere) og iTunes 10.7 eller nyere. Apple-ID kreves for enkelte iPod touch-funksjoner.

(PRODUCT) RED-modeller av iPod touch er tilgjengelig fra Apple Online Store og i Apples butikker

Powered by Labrador CMS