DxO ONE

Pressemelding fra Focus Nordic 8. desember 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Avanserte nye funksjoner for DxO ONE

Det profesjonelle kameraet for iPhone, som akkurat har blitt levert til de første kundene i de nordiske landene og Baltikum, får nå nye spennende funksjoner.

DxO ONE er et superkompakt, og samtidig sofistikert kamera som kobles direkte til din iPhone og iPad, og lar deg ta bilder i meget høy kvalitet. Men et meget lyssterkt fastobjektiv og en stor 1" bildesensor, kan DxO ONE ta unike bilder — selv under dårlige lysforhold — med et kamera som ikke er større enn grepet på et speilreflekskamera.

De første testresultatene kommer nå inn, og mange er svært positive; som for eksempel fra John Thawley, som har tatt kreative bilder for bedrifter, slik som Ferrari, Jaguar, Lexus & Maserati. Han sier:

“Kameraet har blitt en del av meg—og det er virkelig ekstremt godt. Jeg hadde aldri forestilt meg å stå i "pit lane" på et stort bilrace, og kunne levere bilder til teamets PR- representant, bare sekunder etter at bilen har kjørt videre. Jeg er også imponert over DxO- teamet og deres respons til forslag og tilbakemeldinger fra brukere. Det er flott å jobbe med en bedrift som lytter til brukerne, og jeg kan ikke vente med å se hva DxO ONE- teamet finner på neste gang.”

Hva er nytt i app versjon 1.2

Den nye app versjon 1.2 er en betydelig oppgradering, som gir det allerede fullspekkede kameraet en rekke nye funksjoner, som for eksempel:

• Mulighet for direkte aksess til avanserte parameterinnstillinger og fotoinformasjon med et enkelt fingersveip.

• Seriefotografering gjør det mulig å ta en bildeserie bare ved å trykke ned utløseren.

• Manuell fokusmodus gir nå ett-trykks tilgang til hyperfokalavstanden, og muligheten til å flytte området for forstørrelse, for mer nøyaktig manuell fokusering.

• Lukkerhastigheten har blitt utvidet til superraske 1/20000 sek, og hele 30 sek for langtidseksponeringer.

• Videomodusen gir nå full manuell kontroll av blender, ISO, hvitbalanse etc.

• DxO ONE selfie er nå tilgjengelig i alle modi, inkludert video.

• En ny "companion app" som lar brukeren fjernbetjene DxO ONE kameraet med Apple Watch (ny separat app).

Denne nye store oppdateringen blir ikke den siste. DxO ONE’s design og den unike integrasjonen med iPhone gjør det mulig å kontinuerlig oppgradere og forbedre produktet, akkurat slik som med en smarttelefon.

Verdifulle tilbakemeldinger fra DxO’s raskt voksende gruppe av fotografer, slik som for eksempel John Thawley, kan utvikles og distribueres raskt. Derfor har DxO One- eiere et kamera som vil utvikles over tid.

Pris og tilgjengelighet

DxO ONE er tilgjengelig nå til en pris av kr 5.999,-

Oppdateringene til DxO ONE iOS app, og companion Apple Watch app er tilgjengelig som gratis nedlastinger via iTunes App Store. Ny firmware er også tilgjengelig på samme tid, og kan enkelt lastes ned via appen, og installeres på DxO ONE.

I et begrenset tidsrom vil DxO ONE bli levert med gratis, tidsubegrenset lisens på DxO OpticsPro (ELITE Edition) og DxO FilmPack (ELITE Edition).

Powered by Labrador CMS