UE Block Party

Pressemelding fra Ultimate Ears 20. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

UE introduserer Block Party

Ultimate Ears blir bedre og mer sosialt

– Igjen utfordrer Ultimate Ears definisjonen av en høyttaler. Med introduksjonen av Block Party for UE BOOM 2, UE ROLL og UE MEGABOOM, får musikkelskere en ny mulighet for å dele og oppleve musikk.

Block Party

Ved å bruke hvilken som helst UE-app, kan tre venner bruke Block Party-funksjonen til å koble seg opp mot en enkelt UE BOOM 2, UE ROLL eller UE MEGABOOM. Sammen kan de bruke musikktjenester til å dele musikk gjennom den samme høyttaleren. På den måten har man mye mer kontroll enn før, og større mulighet for å dele og oppdage ny musikk.

- Vi lever i en verden med flere musikktjenester og -enheter enn noen gang tidligere. Med Block Party har vi gjort det så enkelt som mulig for deg å dele musikken din. Gjennom appen forbedrer vi hele tiden høyttalerne, slik at du med får det beste ut av høyttaleren din, enten det er snakk om Doble Up, Tap Control eller Block Party, sier Rory Dooley, daglig leder i Ultimate Ears.

Tap Control

Med appen kan man i tillegg videreføre den etterspurte Tap Control-funksjonen fra UE BOOM 2 til UE MEGABOOM, slik at mobilen kan ligge i bukselomma mens du pauser og bytter sanger direkte fra høyttaleren din ved å dulte til toppen av høyttaleren.

I tillegg til de siste funksjonene, tilbyr UE-appen muligheten for å bli vekket til favorittmusikken gjennom vekkerklokke-funksjonen, tune høyttaleren med en five-band equalizer, trådløst slå av og på høyttaleren eller bruke flere UE-høyttalere gjennom Double

Tilgjengelighet

Block Party er en app og tilleggsfunksjon til høyttalere, og er tilgjengelig for UE BOOM 2, UE ROLL og UE MEGABOOM gjennom UE BOOM, UE ROLL og UE MEGABOOM-appene. Tap Control er en tilleggsfunksjon tilgjengelig for UE BOOM 2 og UE MEGABOOM gjennom UE BOOM og UE MEGABOOM-appene. Tilleggsfunksjonen er ventet å være tilgjengelig gjennom iOS® og Android™ app stores den 20. oktober.

Powered by Labrador CMS