Egmont Min Kino

Pressemelding fra Egmont 30. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Egmont presenterer:

Nordens største film-app for barn

Min Kino er navnet på den nye barnekinoen for iPad og iPhone. Appen gir tilgang til en rekke populære barnefilmer, deriblant Lille Prinsesse, Smurfene, Bamse, Sauen Shaun og Pippi.

– Ingen andre tilbud til barn har samlet på langt nær så mange av de beste og mest kjente barneseriene på ett sted. Barna kan se sine favorittfilmer, når de vil. Min Kino tilbyr en fullverdig kinoopplevelse i trygge rammer. Foreldrene kan bare sette i gang med å poppe popcorn, sier Mikkel Weider som er leder for digital forretningsutvikling i Nordisk Film og Egmont.

Organisasjonen Barnevakten anbefaler Min Kino og skriver om appen: «Min Kino er et tilbud som er hundre prosent trygt for barn å utforske fritt på egenhånd. Det er faktisk så mye spennende innhold at det kan være vanskelig å få barna til å legge appen fra seg.»

Du kan laste ned Min Kino fra App Store og prøve fem filmer uten ekstra kostnader. Sammen med barnet ditt kan dere prøve appen så lenge dere vil, helt til dere eventuelt ønsker å bli abonnent av Min Kino. Om du ønsker å se flere filmer må du være abonnent.

Et abonnement koster 49 kr i måneden og gir fri tilgang til alle filmer.

Min Kino passer for barn i alderen 2-8 år.

Ytterligere informasjon:

www.minkino.com

Powered by Labrador CMS