Nokia Lumia med Instagram

Pressemelding fra Nokia 21. november 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nå er Instagram tilgjengelig i Windows Store for alle Nokia Lumia-telefoner

Endelig er verdens mest populære bildeapplikasjon tilgjengelig på Nokia Lumia.

Ventetiden er over. I går kveld ble Instagram tilgjengelig i Windows Phone Store. Nå kan alle brukere av Nokia Lumia laste opp og dele bilder på Instagram.

Nettverk av bilder

Instagram er mer enn en vanlig bildeapplikasjon. Tjenesten kan kobles til andre sosiale medier, du kan få et innblikk i andre menneskers liv og dele bildene dine med mennesker over hele verden.

Instagram kan forvandle hverdagslige øyeblikk til delbare kunstverk. Ta et bilde med smarttelefonen, eller velg ett fra et av fotoalbumene dine. Deretter kan du velge mellom ulike filter og rammer før du deler det. Ved hjelp av 15 ulike bildefiltre kan du sette stemningen umiddelbart, enten du deler bilde av en solnedgang eller et veiskilt. Du kan også velge om du vil legge det ut på Facebook, Twitter, Tumblr og Foursquare.

Med 150 millioner brukere over hele verden er bilde- og videodelingstjenesten en av de mest populære mobilappene er verden, og et av de raskest voksende sosiale nettverkene.

”Det føles godt å inkludere Instagram i et stadig voksende tilbud av Windows Phone apps. Kombinasjonen av bildetjenestene på Instagram og Nokias ledende kamerateknologi gjør at vi forventer fantastiske og kreative kreasjoner fra våre brukere”, sier Edvard Bergstrøm, kommunikasjonssjef i Nokia, Skandinavia.

I dag finnes det mer enn 190 000 sertifiserte apper i Windows Phone Store. Instagram blir først utgitt i en beta-versjon, men med 35 språkvalg, blant annet norsk, svensk og dansk. I tillegg har programmet flere funksjoner som er unike for Windows Phone 8, som for eksempel muligheten til å sette en spesiell hashtag som Levende Flis på startskjermen. Selv om applikasjonen vil lanseres i beta, er det kun brukere av Windows Phone som får Instagram med unike og personlige opplevelser som levende brikker, lås-skjerm varsler og støtte for rask oppdatering. 

”Windows Phone 8 er det økosystemet som vokser raskest med over 500 nye apps hver dag. Nå som Instagram også er tilgjengelig betyr det at stort sett alle de mest populære appene finnes på Windows Phone. Ytterligere eksempler er appene Vine og Swish, som ble sluppet for noen uker siden”, sier Edvard Bergstrøm.

For mer informasjon, bilder og detaljer om applikasjonen, se: http://www.wpcentral.com/instagram-arrives-windows-phone

Du kan laste ned Instagram til Nokia Lumia via Windows Store, her: http://www.windowsphone.com/nb-no/store/app/instagram-beta/3222a126-7f20-4273-ab4a-161120b21aea

Powered by Labrador CMS