Sonos 3.6

Pressemelding fra Sonos 30. november 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sonos gir mer kontroll og mer musikk til det trådløse HiFi-systemet

Sonos tilbyr nå blant annet støtte for Android-nettbrett og Spotify på norsk

Sonos, den ledende utvikleren av trådløse musikksystemer, annonserte i dag Sonos-systemprogramvare 3.6, en nyskapende oppdatering som gir mer kontroll og mer musikk til den trådløse Sonos HiFi-opplevelsen. Denne kostnadsfrie programvaren er tilgjengelig for alle Sonos-kunder og er kun ett knappetrykk unna på systemet deres.

«Dagens funksjonsoppdatering bekrefter på nytt vårt engasjement innen vedvarende nyskapning slik at Sonos-brukere skal kunne fortsette å ha den ultimate musikkopplevelsen i hvert eneste rom i huset», sa John MacFarlane, grunnlegger og administrerende direktør for Sonos, Inc. «Full kontroll, uendelig musikk og konstant nyskapning er det som vil  fortsette å holde oss til  den gode standarden vi tilbyr innen lytting av musikk i hjemmet».

Den kostnadsfrie Sonos Controller for Android støtter nå også Android nettbrett i tillegg til smarttelefoner, som lar deg styre Sonos fra akkurat den Android-enheten du velger.  Med Sonos kan du trådløst streame all musikk i verden i hvert eneste rom, og nå trådløst kontrollere den på en større skjerm med hvilket som helst Android nettbrett som kjører versjon 2.2 eller høyere, inkludert HTC Flyer, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab, Sony Tablet S, og mange flere.  Sonos controller for Android har også nye forbedringer som alarmer, administrering av musikkbibliotek og Twitter-støtte for Android smarttelefoner og nettbrett. Last den ned fra Android Market.

Med Sonos programvare versjon 3.6, introduserer Sonos også Sonos Labs, et nytt Beta-miljø hvor brukere kan teste musikktjenester før de offisielt lanseres på Sonos. Nye musikktjenester legges til Sonos Labs fortløpende. Utviklere av medie- og musikktjenester kan lære mer om hvordan de blir en Sonos Labs musikkpartner på http://musicpartners.sonos.com

Sonos 3.6 inkluderer også forbedret integrering av Spotify på Sonos, som gir Spotify-fans tilgang til Spotify-innboksen og muligheten til å spille av musikk fra nye utgivelser og populære spor på Spotify.

Andre funksjoner i Sonos 3.6 er:

• Støtte for AAC+-kodek

• Bedre lokal språkstøtte med dansk og norsk

Flere detaljer om Sonos 3.6-programvare finnes her: http://www.sonos.com/support/software_updates/

Powered by Labrador CMS