Netflix

Pressemelding fra Netflix 17. oktober 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

NETFLIX LANSERES I NORGE  

Den ledende leverandøren av nettbaserte abonnementstjenester på filmer og TV-serier kommer til Norge

For 79 kroner i måneden kan alle få umiddelbar tilgang til å streame filmer og TV-serier fra Netflix’ store utvalg til smart-TV-er, spillkonsoller, Blu-ray-spillere, bærbare datamaskiner, nettbrett og mobiltelefoner  

Alle får muligheten til å prøve tjenesten gratis i én måned     

Netflix, Inc. (NASDAQ: NFLX), verdens mest populære abonnementstjeneste for streaming av filmer og TV-serier, blir lansert i Norge i dag. Med Netflix kan hele familien få umiddelbar tilgang til store mengder underholdning for bare 79 kroner i måneden.  

Alle nordmenn får muligheten til å prøve Netflix gratis i én måned ved å gå til Netflix.com. En utvidet prøvetid er tilgjengelig i en begrenset periode for betalende Spotify-abonnenter som en del av starten på et samarbeid med musikkstreamingselskapet.  

Netflix-brukere kan umiddelbart få tilgang til et stort utvalg av filmer og TV-serier fra Hollywood, Norge og resten av verden på TV-ene sine via en rekke ulike enheter med Internett-tilkobling, deriblant smart-TV-er, spillkonsoller, Blu-ray-spillere, nettbrett og telefoner. Hele Netflix-opplevelsen er på norsk, og filmer og TV-serier kan selvsagt ses med norske undertekster.  

«Vi er stolte over å bringe TV-fremtiden til Norge», uttaler Reed Hastings, medgründer og administrerende direktør i Netflix. «Nå kan folk i Norge umiddelbart se fantastiske filmer og TV-serier hvor som helst og når som helst på mange ulike enheter til en lav månedspris.»  

Med mer enn 27 millioner brukere i Amerika, Storbritannia og Irland har Netflix revolusjonert underholdning ved å tilby sømløs og umiddelbar tilgang til tusenvis av timer med Hollywood-filmer, internasjonale filmer, hele sesonger av nye TV-serier, klassikere, dokumentarer, indiefilmer og et stort utvalg av barneprogrammer i en egen del kalt «Kun for barn».  

Netflix tilbyr en uslåelig underholdningsopplevelse, og mange av TV-seriene og filmene er tilgjengelige i HD og med Dolby® Digital Plus 5.1-lyd. Avansert anbefalingsteknologi og Facebook-integrasjon hjelper forbrukerne med å oppdage filmer og TV-serier de kanskje ikke hadde hørt om – men kommer til å elske.  

Fra og med lanseringsdagen tilbyr Netflix filmer og TV-serier fra mange ulike produsenter, deriblant Warner Bros, Twentieth Century Fox, Walt Disney Company, Sony Pictures Entertainment, BBC Worldwide, CBS Studios, ITV Studios Global Entertainment, Shine International, Nordisk Film Distribution, AB Svensk Filmindustri og Norsk Filmdistribusjon.  

Blant de mange tusen timene med fantastiske filmer og TV-serier som er tilgjengelige ved lansering finner vi kassasuksesser som The Expendables, Horrible Bosses og Happy Feet 2, tidligere sesonger av amerikanske TV-serier som How I Met Your Mother, Mad Men, The Vampire Diaries, Arrested Development, Dexter, Spartacus og The Walking Dead, norske favoritter som Lilyhammer, Julenatt i Blåfjell og Tomme tønner, hele sesonger av britiske TV-serier, deriblant The Inbetweeners og Sherlock, samt et stort utvalg av dokumentarer, kunstfilmer og klassiske filmer fra Being Elmo, A Clockwork Orange til There Will Be Blood. Blant barnefilmene og -seriene som er tilgjengelige ved lansering finner vi High School Musical 1 og 2, Sauen Shaun og Babar.  

I løpet av de kommende månedene vil flere gode filmer og TV-serier legges til, så det store underholdningsutvalget som er tilgjengelig i dag vil med andre ord bare øke fremover.  

Følgende enheter – hvorav mange allerede finnes i norske hjem og er tilgjengelige hos ledende butikkjeder som Elkjøp – støtter Netflix i Norge i dag. Mulighet for Netflix-streaming vil tilbys på flere enheter snart.

Blu-ray-spillere

LG

Panasonic

Philips

Samsung

Sony

Yamaha

Datamaskiner

Mac

Windows-PC

Spillkonsoller

PlayStation®3   (PS3™)

  Wii

  Xbox 360

Hjemmekinosystemer

LG

Panasonic

Philips

Samsung

Sony

HD-TV-er

LG

Panasonic

Philips

Samsung

Sony

Mediespillere

Apple TV

Philips HD Media Player

Western Digital TV   Live

Mobiltelefoner og nettbrett

iOS-telefoner og -nettbrett

  Android-telefoner og -nettbrett

Powered by Labrador CMS