Sony med Netflix

Pressemelding fra Sony 18. oktober 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SONY LEGGER TIL NETFLIX PÅ SONY ENTERTAINMENT NETWORK

Med Netflix applikasjonen på Sonys BRAVIA TV-er, Blu-ray spillere, hjemmekinoanlegg og Playstation 3 får du umiddelbar tilgang til et bredt spekter av TV-program og filmer

I går ble det annonsert at Netflix blir tilgjengelig på Sony Entertainment Network – en digital portal som er rik på underholdningsstoff, som du kan få tilgang på gjennom internettilkobling på utvalgte BRAVIA TV-er fra Sony, Blu-ray spillere, hjemmekinoanlegg og PS3-konsoller solgt i Norge, Danmark, Sverige og Finland.

- Med Netflix på Sony Entertainment Network, får brukerne et desto større utvalg av enheter til å strømme filmer og TV-programmer fra internett. Vi ser alltid etter nye muligheter for brukerne å få gleden av Netflix, sier Greg Peters, visepresident for produktutvikling i Netflix.

Netflix tilbyr et bredt utvalgt av filmer og TV-serier. Den nye applikasjonen gir brukerne nye måter å få tilgang på det underholdningsstoffet de ønsker når som helst på ulike enheter, for en lav månedlig kostnad. Under Sony Entertainment nettverket sitter Netflix også side om side med tjenester som YouTube, så vel som unike tjenester som Music Unlimited.

- Vi er veldig glade for å kunne legge til Netflix under vår portfolio av nettverkstjenester. Alle våre forbrukerprodukter – enten det er BRAVIA, VAIO, Xperia Tablet eller mobil – er designet for å tilby den beste kvaliteten på det digitale innholdet, slik at vi kan tilby brukerne et brett utvalg av hjemmeunderholdning, sier nordisk markedssjef i Sony, Jonathan White.

Netflix kommer med en applikasjon for Android og blir tilgjengelig fra i dag på Xperia Tablet S, samt alle nyere modeller av BRAVIA, Playstation 3, Blu-ray spillere og hjemmekinoanlegg med Sony Entertainment Network.