Philips Ambilight TV App

Pressemelding fra TP Vision 27. mai 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Philips lanserer Tv’en som aldri svikter ditt favorittlag

Som ekstra krydder blant alle Philips TV-nyheter i år har Philips tilpasset sin patenterte bakgrunnsbelysning Ambilight til fotballfansen. Med et tastetrykk begynner fargene til favorittlaget å lyse rundt TV’en, uansett om det blir seier eller tap.

Ikke bare landslagene. Gjennom å legge in fargene til ditt favoritt klubblag via en app på mobilen, uansett sport, kan alltid ditt favorittlag lyse i bagrunnen på din TV.

Philips Ambilight TV App som holder øye på alle verdens fotballag kommer til å fungere med alle Philips Ambilight TV’er fra 2011 og framover.

”Vi slipper naturligvis appen på grunn av den kommende fotballfesten i sommer, men jeg tror at det blir en hel del favorittlag’s farger vi får se på tv-veggene”, sier Joakim Örnstig, nordisk markedsdirektør på TP Vision som produserer og selger Philips TV.

Men fotballsfargene er bare en av ca 200 produktnyheter, designforandringer og mykvareoppdateringer som har skjedd på 2014 års TV-apparater.

Enstemmig viser alle undersøkelser at det TV-kundene setter mest pris på er bildeopplevelsen, i og med introduksjonen av 4K Ultra HD så har Philips nye TV-apparater fått nye kraftfulle prosessorer for å kunne håndtere den økende detaljeflommen. Nemlig; Skarphet, farge, bevegelse og kontrast.

Vi på Philips har mestret disse fire faktorene i alle år, som igjen har resultert i belønning for vår bildekvalitet, med blant annet EISA Awards 11 år på rad.

Den store forandringen i år, er att Philips begynner å benytte seg av Android som operativsystem. Dette medfører en rekke nyheter for TV forbrukerne, og kommer til å presenteres senere i vår. Android innebærer blant annet økt innholdstjenester og vesentlig raskere opplevelse.

I fjor ble appen Ambilight+HUE lansert, det gikk ut på at Philips Ambilight TV’er kan kobles sammen med Philips HUE-belysning via internett noe som førte til forsterket seeropplevelse ved at lys og farger spres rundt i rommet via den øvrige rombelysningen.

Fra og med i år finnes en kontrollmeny i TV’en som kan styre eksterne HUE-lamper i hjemmet.

Til og med innen ”Gaming” har Ambilight blitt videreutviklet, det finnes nå en ”gaming-mode” der bakrunnsbelysningen lynhurtig tilpasser seg til spillet og bidrar til en større spillopplevelse.

I 2014 er Philips mer tilpasningsdyktige enn noensinne. Med pause-funksjon (USB minnekort kreves) og  ”WiFi Screen” kan du flytte med deg TV-sendingen til hvilken som helst Smart-telefon eller nettbrett. Alt for å forenkle og sikre at du aldri går glipp av et viktig øyeblikk.

Powered by Labrador CMS