Philips Ambilight TV App

Pressemelding fra TP Vision 9. juni 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

La ditt fotballslags farger fly på veggen bak TVen

Hvis du er interessert i fotball og eier av en Philips Ambilight TV, vil du kunne få en helt ny, spennende opplevelse i løpet av kommende fotballkamper.

-Vi vet at fotballfans er veldig dedikert til sine lag: Via en app kan du velge flagget til ditt lag og fargene flyr på veggen bak TVen når ditt lag scorer et mål, sier Daniel Eriksson på TP Vision, selskapet bak Philips TV.

Ambilight TV Appen er gratis og er tilgjengelig for både Android og iOS smarttelefoner og nettbrett , og er kompatibel med Philips Ambilight Smart TV 2012 sett og nyere modeller.

Det er flere funksjoner som tillater en enda mer intens opplevelse foran TVen: Slå på «Cheer Mode» for å skape en dramatisk stemning ved å koble intensiteten av lyset i omgivelsene til din egen følelsesmessig reaksjon på dramaet som skjer på fotballbanen .

Kom inn i en "kamp" mot dommeren og vise kortene til spillerne som de virkelig fortjener . Og når kampen er over - og ditt team selvfølgelig har vunnet! - Feire seieren med et fyrverkeri!

Programmet er tilgjengelig for mobile enheter med iOS 6.0 eller høyere og Android 4.0.3 eller høyere. Ambilight TV-programmet kan lastes ned gratis fra www.philips.com/ambilight-tv-app.

Kombinasjonen av en Philips Ambilight TV, UHD og fotball er perfekt: Du vil få en utmerket, skarpt og detaljert bilde på skjermen - selv når spillerne og ballen går på høy hastighet. Og du vil bokstavelig talt være i stand til å se gresset gro...

Se hvordan det virker på YouTube: https://youtu.be/zvypnWGAKEk  

Powered by Labrador CMS