Philips Smart TV med Spotify, Cloud TV og Cloud Explorer

Pressemelding fra TP Vision 4. desember 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Philips Smart TV utvidet med Spotify, Cloud TV og Cloud Explorer

Musikktjenesten Spotify, Cloud TV-kanaler fra hele verden og Cloud Explorer der lagringstjeneste Dropbox er koblet til TV-en, er det julens heteste nyhetene innhold.

Spotify tilbyr 20 millioner sanger og er nå tilgjengelig som egen app i Philips Smart TV. Nye Spotify-kunder kan prøve tjenesten i 30 dager.

Cloud TV gjør TV seeropplevelsen mer global ved å tilby hundrevis av kanaler direkte på TV`n uten bokser og abonnement. Den har lokale, nasjonale, internasjonale kanaler og spesielle kanaler for ulike områder. For at enkelt navigere kanalerne er disse delt opp i ulike sjangere og popularitet.

Å flytte sine bilder og filmer mellom datamaskiner, har mobiler og nettbrett blir en vane takket være skytjeneste Dropbox. Med Cloud Explorer tar Philips Smart TV fleksibilitet ett skritt videre. Nå blir også Smart TV, et vindu av sine egne bilder og videoer gjennom appen Cloud Exlorer på Smart TV-plattformen.

- Med vårt nyeste tilskudd til Smart TV-plattformen, kan vi imøtekomme brede og smale interesser. Spørsmålet om "er noe på TV" er herved historie. Philips Smart TV er en TV med et utvalgsgaranti, sier Joakim Örnstig, Marketing Director hos TP Vision.

Spotify vil være tilgjengelig i modeller 6xx8, 7108, 8008 og 9708 Philips Smart TV (2013 modell år). Cloud TV og Cloud Explorer er tilgjengelig i det hele tatt Philips Smart TV fra 2012 og 2013.

Det er allerede Netflix, Viaplay, SF Anytime, Headweb på Smart TV-plattformen

Powered by Labrador CMS