APP FOR RETT STØRRELSE

Sharps nye applikasjon skal hjelper kundene å velge riktig størrelse på TVen, ved hjelp av utvidet virkelighet.

Publisert Sist oppdatert

Ferske tall viser at mange nordmenn jakter større TVer, og for de som ikke er sikre på hvor stor TV som passer inn i stuen har Sharp nå lansert appen Sharp AT TV. I en pressemelding heter det at dette skal være den første applikasjonen med «augmented reality», eller utvidet virkelighet på norsk, som hjelper deg med å velge den rett størrelse på fjernsynsapparatet.

Appen bruker den nyeste AR-teknologien som gjør det mulig for brukerne å visualisere en rekke ulike 50 til 90 tommers Aquos-modeller i sin egen stue, via mobilskjermen. Appen er tilgjengelig for både Ios og Android.

Brukerne skal enkelt kunne sveipe mellom modellene, og de kan bevege seg rundt i rommet for å se hvordan TVen ser ut fra alle vinkler. I tillegg kan de ta bilder av rommet der det ser ut som om TVen henger på veggen.

Dagens TVer blir stadig større, og med vår nye app kan du enkelt se hvordan din nye TV harmonerer med hjemmet ditt før du kjøper den

2,5 meter unna

– Dagens TVer blir stadig større, og med vår nye app kan du enkelt se hvordan din nye TV harmonerer med hjemmet ditt før du kjøper den. På denne måten kan du på forhånd planlegge hvor du skal plassere den. For å nyte en moderne ultra-tynn og høyoppløst Aquos led-TV, kan du sitte så nær som bare 2,5 meter unna, sier Per-Martin Öhman, nordisk produktansvarlig hos Sharp, i pressemeldingen.

Sharps app tester den optimale avstanden for den valgte storformat-TVen med en avstandsguide, og man skal deretter kunne klikke seg frem til Sharps hjemmeside for å få detaljert produktinformasjon om hver TV-modell.

Powered by Labrador CMS