Panasonic KX-PRW110

Pressemelding fra Panasonic 28. august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Panasonic lanserer trådløse designtelefoner med Smartphone Connect  

Sofistikert design møter avansert funksjonalitet og hjemmetelefonien integreres med den mobile familien

Panasonic, verdensledende innenfor trådløse telefoner, presenterer KX-PRS110 og KX-PRW110, to nye modeller i premiumsegmentet, utviklet for den sofistikerte kunden med fokus på design. Designtelefonene gir deg en smidig og avansert fasttelefon i hjemmet eller på kontoret.

KX-PRW110 - Smartphone Connect forandrer din hjemmetelefoni for all fremtid

Foruten vakker design med nøye utvalgte materialer, har KX-PRW110 den avanserte og unike Smartphone Connect-funksjonen. Den gir brukeren mulighet til å koble sin smarttelefon eller nettbrett (Android og iOS) til hjemmetelefonen og gjør den faste telefonien til en del av den trådløse og mobile infrastrukturen i hjemmet.

Med Smartphone Connect integreres KX-PRW110 i ditt trådløse hjemmenettverk og via appen Smartphone Connect (Android og iOS) kobler du sammen din og familiens smarttelefoner og nettbrett med hjemmetelefonen (opp til fire mobile enheter kan registreres). Ved en innkommende samtale behøver du ikke lenger lete etter den faste telefonen, men kan i stedet enkelt og greit svare med smarttelefonen eller nettbrettet.

Powered by Labrador CMS