Panasonic med Netflix

Pressemelding fra Panasonic 18. oktober 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Netflix på Panasonics nye skjermer og Blu-ray-produkter

Nå introduserer den amerikanske streaminggiganten Netflix sine tjenester i Norge. Panasonic er selvfølgelig tidig ute med å tilby Netflix som en app på de nye Smart Viera-skjermene, Blu-ray-spillerne og hjemmekinoanleggene.

For alle som elsker TV-serier og film lanseres nå en ny variant av streamingtjenesten som den siste tiden har vokst raskt på markedene i England og USA. Netflix er i dag verdens ledende tjeneste for internettbasert abonnement som gir tilgang til filmer og tv-serier, med over 27 millioner streamingbrukere over hele verden.

På 2012-årsmodeller av Smart Viera-skjermer, Blu-ray-spillere og hjemmekinoanlegg kommer Netflix til å ligge som en app i Panasonics underholdningsportal Viera Connect. For å ta i bruk Netflix tegner man raskt og enkelt et abonnement på selskapets nettside. Deretter kan man umiddelbart velge fritt fra et enormt utvalg av filmer og TV-episoder.

Det finnes i dag mange tjenester for filmstreaming, og Netflix er kjent for å ha det bredeste tilbudet. Her finner du alt i fra dokumentarer til romantiske filmer, og her finner man også en kvalitet som matcher skjermene. Mange av filmene vises i HD-kvalitet og med Dolby Digital Plus 5.1, slik at selv de mest kresne får sine ønsker oppfylt. For familien er det mye å se på for alle, fra barn til voksne.

De nye Smart Viera-skjermene fra Panasonic er like mye internettskjerm som tradisjonell TV. Takket være den skybaserte internettportalen Viera Connect, får man tilgang til en rekke spennende og praktiske program-apper som for eksempel Viaplay. En annen smart funksjon er muligheten til å være tilkoblet Facebook, Twitter eller Skype samtidig som man titter på et TV-program.

Viera-sortimentet er bredere enn noensinne. LED-skjermene, som nå kommer i størrelser opp til 60 tommer, utfordrer hele markedet med energivennlige designmodeller og suveren bildeteknologi. For de virkelige feinschmeckerne er det plasmaskjermene med Panasonics anerkjente bildeteknologi som gjelder. De fleste er selvfølgelig utrustet med Viera Connect*, noe som også gjelder de nyeste Blu-ray-spillerne og hjemmekinoanleggene.

*Gjelder plasmaskjermer i modellseriene VT50, GT50, ST50, XT50 og UT50, LED-skjermer i modellseriene WT50, DT50, ET50, ET5 og E5, Blu-ray-modellene DMP-BD77, DMP-BDT120, DMP-BDT220, DMP-BDT320, DMP-BDT500 og DMP-BBT01 samt hjemmekinoanleggene SC-BTT182, SC-BTT282, SC-BTT190, SC-BTT290, SC-BTT490 og SC-BTT590.

Powered by Labrador CMS