AEG ProClean

Pressemelding fra ELctrolux 12. april 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

AEG ProClean

– Oppvaskmaskin for moderne livsstil og større oppvaskmengder

De nye ProClean-oppvaskmaskinene fra AEG møter moderne forbrukeres behov gjennom overlegen vaskeevne, markedets høyeste volumkapasitet og lekkert design.

Slipp oppvaskkummen fri!

ProClean oppvaskmaskiner tilbyr markedets største volumkapasitet - 10 liter mer enn i en standard oppvaskmaskin - selv om de ytre dimensjonene er de samme. Samtidig medfører de unike bølgeformede kurvene enklere innlast, bedre vask og raskere tørking av oppvask i alle former og størrelser. Sammenleggbare hyller og kurver som kan heves eller senkes gir forbrukerne muligheten til å tilpasse interiøret etter behov. Myke plastpinner gjør at du kan sette inn de skjøreste glass uten å behøve å være redd for at de skal gå i stykker.  

ProClean-serien er verdens stilleste oppvaskmaskin, bare 37 dB i Ekstra Stille program. Det er så stille at man ikke hører når maskinen går. AEG har derfor utstyrt ProClean med Time Beam-teknologien, et lyssignal nederst på døren som lyser på gulvet når den vasker og viser med tall hvor lang tid som er igjen av programmet. ProClean er en del av AEG Neue Kollektion, med antifingerprint i behandlet rustfritt stål.

Til toppen