Android Market betalte applikasjoner

Pressemelding fra Google 1. oktober 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Google Norge

Google har annonsert at Android Market vil støtte betalte applikasjoner for brukere og utviklere i en rekke nye land, blant annet Norge.

Brukere fra 18 nye land vil i løpet av de neste to ukene få kjøpe applikasjoner fra Android Market. I tillegg vil utviklere fra 20 nye land ha muligheten til å selge applikasjoner på Android Market. Denne utvidelsen av Android Market betyr flere alternativer for brukerne, som spill-, produktivtets- og sosiale applikasjoner, og større inntjening for utviklere i flere land.

I løpet av de neste to ukene vil brukere i totalt 32 land kunne kjøpe applikasjoner fra Android Market. Brukere fra de 18 nye landene får nå tilgang til over 80 000 gratis og betalte applikasjoner i Android Market, som de kan laste ned direkte fra en Android-enhet.

Android Market ble lansert for å gi utviklere like forutsetninger for å distribuere mobile applikasjoner, samtidig som brukere har muligheten til å finne frem til, og laste ned applikasjoner. Dette viser de unike styrkene i Android-plattformen. Nå utvides tilbudet i Android Market til nye land slik at flere applikasjoner kan leveres til flere mennesker.

Norway Press Blog: http://googlenopress.blogspot.com/

Om Google Inc.

Google sin innovative søketeknologi knytter hver dag sammen millioner av mennesker over hele verden. Google ble grunnlagt av Stanford-studentene Larry Page og Sergey Brin i 1998, og er i dag en av verdens ledende søkemotorer. Google sitt målrettede annonseprogram tilbyr bedrifter av alle størrelser målbare resultater samtidig som det bedrer den overordnede webopplevelsen hos brukere. Google har sitt hovedkontor i Silicon Valley, med kontorer i Amerika, Europa og Asia. For mer informasjon, besøk www.google.com.

Google sin innovative søketeknologi knytter hver dag sammen millioner av mennesker over hele verden. Google ble grunnlagt av Stanford-studentene Larry Page og Sergey Brin i 1998, og er i dag en av verdens ledende søkemotorer. Google sitt målrettede annonseprogram tilbyr bedrifter av alle størrelser målbare resultater samtidig som det bedrer den overordnede webopplevelsen hos brukere. Google har sitt hovedkontor i Silicon Valley, med kontorer i Amerika, Europa og Asia. For mer informasjon, besøk www.google.com.

Til toppen