B&O CD Ripping Device for BeoSound 5

Pressemelding fra Bang & Olufsen 24. november 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bang & Olufsen tilbyr tilgang til digital musikk uten bruk av PC

Når Bang & Olufsen nå lanserer den nye CD Ripping Device for BeoSound 5, forener de to forskjellige verdener – den tradisjonelle CD-verdenen på den ene siden og den nye digitale virkeligheten på den andre. Nå er det ikke lenger nødvendig med en datamaskin for å overføre digital musikk til BeoSound 5 – når du setter inn en CD, overføres innholdet automatisk til BeoSound 5 i et format med høy kvalitet.

Bang & Olufsen er nå klar med en løsning for de som fremdeles ikke har tatt steget helt inn i den digitale tidsalderen, eller som fremdeles foretrekker å eie selve CD-platene. Med den splitter nye CD Ripping Device for BeoSound 5 kan du overføre musikk fra CD-platene direkte til

BeoSound 5.

"Den nye kopieringsenheten er en flott løsning for de som vil kopiere musikk på en enkel og praktisk måte – uten å måtte slå på en datamaskin", sier produktsjef Rie Kold Pripsø.

Når en CD er kopiert, vil sporene vises i "Nylig lagt til"-listen og som en del av musikksamlingen.

Kvalitetsmusikk

Den nye enheten kopierer musikk til BeoSound 5 med enestående kvalitet, slik at du kan være trygg på at den digitale musikken holder samme høye standard. Bang & Olufsens mål er å lage produkter som kan gjengi lyden så autentisk som mulig – akkurat slik artisten ville at det skulle høres ut. Og med den nye CD Ripping Device: å formidle musikk som er tro mot originalen.

En elegant og diskret løsning

CD Ripping Device er en svært elegant og diskret løsning som monteres direkte på BeoSound 5. CD Ripping Device er fullstendig bakoverkompatibel, noe som betyr at kunder som allerede eier en BeoSound 5, kan feste den på en enkel måte. Den utnytter det eksisterende ledningsystemet, noe som gjør det enkelt å sette opp et ryddig og elegant anlegg i hjemmet ditt.

Anbefalt utsalgspris er 2.650 NOK

Til toppen