Bosch Induksjonstopp med LCD display

Pressemelding fra Bosch 11. august 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lett å lage mat

Ny induksjonstopp fra Bosch som veileder deg

Bosch introduserer en induksjonstopp med et LCD display som veileder deg i matlagingen. Induksjonstoppen kommuniserer med deg i klartekst og gjør det lett å lage mat!

Den nye induksjonstoppen fra Bosch med LCD display skaper en følelse av direkte dialog. Den som lager mat kan velge mellom 36 automatiske tilberedningsprogram. Ved å velge for eksempel ”fisk” tilpasses varmen til retten som tilberedes og når pannen har riktig temperatur, signaliserer sensoren med en lyd at det er på tide å legge i fisken. StekeSensoren passer på at temperaturen er optimal under hele stekingen. Betjeningsdisplayet ”snakker” dessuten 15 ulike språk, noe som er en ekstra bonus for de som ønsker å øke sitt kulinariske ordforråd innen ferien eller for den som får internasjonalt middagsbesøk!

-        Den nye platetoppen fra Bosch viser hvordan avansert teknikk kan gjøre matlagingen både enklere og morsommere. Jeg er overbevist om at både amatørkokker og profesjonelle kokker kommer til å sette pris på fordelene som LCD displayet tilbyr, sier Jonas Eklöf, Brand Manager for Bosch hvitevarer.

Bosch induksjonstopp med LCD display i 60 respektive 80 cm bredde

Induksjonstoppen med LCD display styres ved hjelp av DirectSelect hvor du velger ønsket effekttrinn for hver sone direkte på betjeningspanelet. Like enkelt regulerer du varmen. På vanlige induksjonstopper må du vanligvis trykke en rekke ganger på + eller – taster for å få det effekttrinnet du ønsker. Det slipper du på topper med DirectSelect.

Induksjonstoppen med LCD display finnes i både 60 og 80 cm bredde. Velger du den 80 cm brede varianten, får du en sone med hele 28 cm diameter som er ypperlig for bruk av store stekepanner og gryter.

Platetoppen med LCD display har Comfort-design med tynne stållister på sidene og avfaset glasskeramikk i front. Dette er samme design som Dominoserien, slik at du enkelt kan kombinere med en wok-, gass, frityr eller grillenhet fra denne serien. Alle disse toppene tilhører innbyggingsserien ”The Perfect Match” fra Bosch, noe som innebærer at de matcher en rekke andre produkter for kjøkkenet.

Induksjonstoppen med LCD betjeningsdisplay finnes i butikk nå.

Veil. pris: 15.190 kr (60 cm) og 17.1790 kr (80 cm)

For mer informasjon om den nye induksjonstoppen, se www.bosch-home.no

Til toppen