Casio Exilim EX-ZS100

Pressemelding fra Casio 18. august 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Casio lanserer nytt brukervennlig Exilim kamera med kraftig zoom. Utstyrt med 24mm vidvinkel og 12,5x optisk zoom.

Med “Easy Mode” er det enklere enn noen gang å ta vakre bilder.

Casio Computer Co., Ltd. lanserer i dag det nye EXILIM® EX-ZS100, det nyeste medlemmet til Exilim familien. Det kompakte kameraet med kraftig zoom og 14.1 megapiksler er svært lett å bruke, også for nybegynnere.

Utstyrt med 24mm vidvinkel og 12,5x optisk zoom er kameraet allikevel kompakt nok til å ta med seg overalt. Det tar utrolige bilder av vidstrakte landskap, trangt interiør og selv fjerne motiver som kan være vanskelig å komme nært, takket være vidvinkellinsen med kraftig zoom. Det har også en makrofunksjon som lar en fotografere motiver så nært som 1cm.

Casio’s mål var å skape et kamera som er enklere enn noensinne å bruke, selv for første gangs fotografer. I tillegg til dedikerte knapper for grunnleggende funksjoner, som å fotografere, se og slette bilder, har EX-ZS100 en ”Easy Mode” som viser ofte brukte funksjoner med stor skrift og ikoner. Ved å følge instruksene fra guiden på skjermen, kan brukerne enkelt ta bilder med optimale innstillinger. Også, bare ved å peke kameraet mot motivet, vil EX-ZS100 automatisk fokusere på eventuelle ansikter og landskap. Hvis motivet er i bevegelse vil kameraet allikevel holde fokus på motivet. Med en gang fokusrammen blir grønt, kan brukeren trykke ned utløseren, og motivet blir lagret.

EX-ZS100 har også en ”Stille Modus” som umiddelbart endrer innstillingene så en ikke forstyrrer andre i nærheten. Det slår av kameraets menylyder, slår av blitsen og deaktiverer selvutløseren. Dette er spesielt nyttig når en fotograferer i et museum, en restaurant eller i et akvarium. Kameraet er selvsagt fullpakket med andre funksjoner, som Best Shot, der en optimaliserer innstillingene for det motivet som skal fotograferes. Kameraet har også HD-film opptak i en oppløsning på 1280x720, og USB-lading. EX-ZS100 er tilgjengelig i tre farger: sølv, sort og rød. 

Til toppen