D-Link MainStage TV Adapter

Pressemelding fra D-Link 3. november 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

MainStage streamer HD-film trådløst til TV-en

For å hjelpe forbrukere med å dra nytte av Intels WiDi-teknologi lanserer D-Link nå MainStage TV Adapter for Intel Wireless Display (DHD-131), som er en bærbar Plug-and-Play-enhet som gjør det lett å overføre innhold fra en Intel WiDi-kompatibel PC til en HD-TV. Det betyr at du enkelt og trådløst kan oppleve filmer, musikkvideoer, TV-programmer og bilder på en stor og skarp skjerm og med 5.1-surroundlyd.

MainStage installeres og tilkobles enkelt og raskt ved hjelp av den innebygde programvaren i Intel WiDi-kompatible PC-er. Adapteren kobles til TV-en ved hjelp av en vanlig HDMI-kabel, slik at innholdet kan streames fra en bærbar PC til en TV-skjerm. Det gjør at du raskt og enkelt kan dele innhold med venner, familie eller kolleger. Du kan også bruke MainStage til å se film — og samtidig som filmen vises på TV-en kan du lese e-post, delta i sosiale nettverk eller jobbe med ulike dokumenter på den bærbare PC-en din.

- Intels WiDi-teknologi har ført til en stadig voksende etterspørsel hos forbrukerne. Vårt mål er å skape det perfekte digitale hjemmet uten ledninger, så vi er svært fornøyde med vårt nyeste samarbeid med Intel og gleder oss til å bidra til at WiDi vokser, sier Marco Stenvall, som er produktsjef i D-Link.

MainStage gir deg en pålitelig og sikker trådløs tilkobling via WPA/WPA2, som uten problemer kobler seg til den trådløse adapteren på en WiDi-aktivert PC på 2,4 GHz- eller 5,0 GHz-båndet. MainStage bruker komprimeringsteknologien H.264 for å enkelt kunne streame video med 1080p og 5.1-surroundlyd, og enheten har støtte for 25 ulike språk.

Funksjoner og egenskaper:

• 802.11n — 2,4 GHz / 5 GHz

• Oppløsning på 1080p (30 bilder i sekundet)

• Kryptering med WPA og WPA2 (Wi-Fi Protected Access)

• Støtte for HDCP Blu-ray og DVD

• 25 ulike språk

• HDMI-inngang

• Komposittvideo

• 5.1-stereolyd

• SPDIF

Produktark:

ftp://ftp.dlink.eu/Datasheets/DHD-131.pdf

Pris og tilgjengelighet:

DHD-131 er allerede tilgjengelig for salg, og har en veiledende utsalgspris på 995 kroner.

Til toppen