Jan Dahl har allerede flyttet hjem til Norge. Den 31. mars slutter han i Panasonic.

Dahl forlater Panasonic

- Jeg ønsker å få mer tid til familien. Dessuten tror jeg det er riktig for meg å gå av nå, for min videre karriere. Det har vært en utfordrende og givende erfaring å jobbe hos Panasonic, men tiden er inne for at en annen fører Panasonic videre i Norden, sier Jan Dahl i en pressemelding.

Dahl begynte i Panasonic Norge i januar 1988, og ble adm. direktør i 2001. I 2003 fikk han ansvaret for det nystartede Panasonic Nordic AB, som dekket Skandinavia med hovedkontor i Stockholm. Dahl flyttet til Stockholm, mens familien ble boende i Norge.

- Det ble vanskelig å bo så langt borte fra familien, og kanskje bare få se dem hver annen eller tredje uke. Vi forsøkte å finne en ordning på dette, men lykkes ikke med det, sier Dahl.

På spørsmål fra fagbladet Elektronikkbransjen, vil han ikke si noe om hvem som blir hans neste arbeidsgiver.

- Det er ikke helt avklart ennå, sier han.

Dahl går av samtidig med at Panasonic går inn i et nytt forretningsår. Han informerte sine sjefer i Panasonic Europe om dette allerede i fjor.

- Det skal bli godt å slippe katta ut av sekken. Siden vi er et børsnotert selskap, har jeg ikke kunnet informere noen om dette unntatt mine foresatte, sier Dahl til fagbladet Elektronikkbransjen.

Dahl sitter også som styremedlem i stiftelsen Elektronikkbransjen og i leverandørforeningen Lyd & Bilde, og han trekker seg samtidig fra disse vervene. Panasonic er i gang med å finne en etterfølger etter Dahl.

Til toppen