Det mangler ikke på entusiasme når Martin Vinje presenterer produktutvalget under DeLonghi-paraplyen. Her viser han og Tonje Aschehoug kaffemaskinen Eletta. Foto: Tore Skaar

DET BESTE INNEN KAFFE

– Vi ønsker jo å representere det beste fra kaffens verden, og det mener jeg vi gjør med DeLonghis nye modell, Eletta.

Det sier Martin Vinje, en mann som ikke ligger på latsiden. Den største standen under Årets julegaver-arrangementet var dermed fra DeLonghi, som Vinje representerer gjennom sitt selskap, The Martin Vinje Company AS. Her fant vi produkter fra DeLonghi, Kenwood og Braun, alle merkene er under DeLonghi-paraplyen.

– Vi ønsker jo å representere det beste fra kaffens verden, og det mener jeg vi gjør med DeLonghis nye modell, Eletta. Fordelen med denne er at den ikke bare lager utmerket espresso og espressobaserte kaffevarianter, den lager også utmerket god norsk svart kaffe. DeLonghi er jo som kjent markedslederen innen helautomatiske kaffemaskiner, og med Eletta får du en maskin som gjør at fra kverning av bønner til ferdig kaffe, understreker Vinje.

Fordelen med denne er at den ikke bare lager utmerket espresso og espressobaserte kaffevarianter, den lager også utmerket god norsk svart kaffe

Ladbar stavmikser

– Vi har også med oss siste nytt fra Kenwood og Braun på utstillingen vår. Kenwoods nye serie Sense er siste skrik fra kjøkkenmaskinprodusenten. Med dette siste tilskuddet på stammen presenterer Kenwood enda flere unike egenskaper som forbrukeren vil sette pris på i en kjøkkenmaskin. Kenwoods utvalg innen denne typen kjøkkenmaskiner er helt unikt og med Sense bare stadfester selskapet sin posisjon, sier Vinje som uten å trekke pusten går videre til siste nytt fra Braun.

– Her har vi en stavmikser som endelig løsriver brukeren fra ledningen. I og med at den er oppladbar har forbrukeren endelig fått en stavmikser som ikke er begrenset av lengden på ledningen. Du kan ta den med deg over hele kjøkkenet uten problemer, slå Vinje fast.

– Med alle disse produktene er DeLonghi nå en av de store aktørene innen kvalitetsprodukter til kjøkkenet, understreker Vinje.

Marte Ottemo i Stiftelsen Elektronikkbransjen og Lise Ludvigsen i Philips, som fikk prisen for årets småelektriske: Steam & Og.
Atle Rønning i Panasonic, som fikk prisen for årets foto- og videoprodukt for Lumix LX100, av Stian Sønsteng.
Vigdis Gulbrandsen (Elektronikkbransjen) og Magnar Oddane (Gorenje).
Fra venstre Jo Kjorstad (GFK) og Christian Åkre (Soundgarden).
Stian Sønsteng i fagbladet Elektronikkbransjen sammen med Olav Nordstoga og Christian De Lange i Samsung, som fikk prisen årets dataprodukt for Galaxy Tab S.
I front Hans Christian Andersen (f. v.) og Lillian Anett Galborgen fra , Toralf Sandåker (Fotografi), Johne Berge (Kinomagasinet), Gisle Orlund (frilanser) og Odd Richard Valmot (Teknisk ukeblad).
Konferansierer og prisutdelere var kommunikasjonssjef Marte Ottemo i Stiftelsen Elektronikkbransjen og redaktør Stian Sønsteng i fagbladet Elektronikkbransjen.
Til toppen