Doro PhoneEasy 510 og 515

Pressemelding fra Doro 15. november 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lanserer ny serie med brukervennlige mobiltelefoner Doro lanserer nå en ny serie med enkle og brukervennlige mobiltelefoner spesielt tilpasset eldre brukere. Den nye Doro 500-serien kommer i to ulike modeller i forskjellige prisklasser, men begge har til felles at de er så enkle i bruk at selv bestemor på 80 klarer å håndtere dem. Mange av funksjonene er de samme som hos tidligere modeller, men er ytterligere forbedret for enda bedre å kunne møte behovene til den eldre generasjonen.

De nye telefonene i kamskjellformat har en stilig design som gjør at de ikke bare er enkle å bruke, men er også et godt valg for den stilbevisste. Serien er designet i samarbeid med Ergonomidesign og målgruppen selv for et best mulig resultat.

"Når vi lager nye telefoner lytter vi alltid til hva brukerne våre ønsker slik at vi er sikre på at telefonene møter deres spesifikke behov. Vi er spesielt oppmerksomme på å utvikle funksjoner som tar særlig hensyn til sansene – hørsel, syn og følesansen – som ofte svekkes etter hvert som en blir eldre, sier Frode Gretland, Sales Manager, Doro Norge.

Doro PhoneEasy® 510 er den første Doro-telefonen som kommer på det norske markedet denne høsten. Denne modellen har et ekstra stort display med klart og skarpt bilde med høy kontrast. Telefonen har også en bedre lydkvalitet enn tidligere modeller, og tastaturet er ytterligere forbedret slik at det er enda enklere enn tidligere å sende tekstmeldinger til kjente og kjære. Telefonen er også utstyrt med en riflet bakside i gummi som forhindrer at den sklir ut av hånden. En annen egenskap som gjør at denne telefonen skiller seg betraktelig fra andre telefoner på markedet er den lange batteritiden – den har nemlig en gjennomsnittlig levetid på tre uker før en trenger å lade den.

Doro PhoneEasy® 515 inkluderer et brukervennlig kamera som er svært intuitivt og enkelt å bruke, og som er spesielt tilpasset de som ikke er vant til å ta bilder med telefonen. Den har også en direktetast til kamerafunksjonen som er plassert godt synlig på selve tastaturet.

"Doro PhoneEasy® 515 er den andre telefonen vi lanserer med kamera. Det viser seg nemlig at flere og flere eldre ønsker å bruke mobilen til å sende og dele bilder med barn og barnebarn. Med denne telefonen tror jeg flere vil våge å teste ut denne funksjonen. Det handler om å gjøre det så enkelt som mulig slik at det ikke blir så skummelt å prøve nye ting,” avslutter Gretland.

Til toppen