Duracell Professional Daylite

Pressemelding fra Duracell 21. desember 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Duracell lyser opp mørket med sin nye lommelyktserie

Ny teknologi i Duracells nye Daylite-serie gir deg det klareste lyset lommelykter kan gi i dag.

Nå som vi er midt inne i den aller mørkeste delen av året lanserer Duracell Professional Daylite, som er en strålende milepæl i lommelyktenes verden. De nye lommelyktene er solide og slitesterke nok til at de kan brukes selv under de hardeste og mest krevende forhold, samtidig som de likevel er brukervennlige og gir et klart, hvitt lys som er bedre og sterkere enn du noen gang har sett.

I mange år har både forbrukere og fagfolk måttet ta til takke med lommelykter med uklart lys og mørke flekker. Særlig sistnevnte er en velkjent kilde til irritasjon for mange lommelyktbrukere, men Daylite-seriens patenterte True Beam-teknologi fanger opp, fokuserer og projiserer mer lys enn noen annen teknologi, og sørger for en lyskvalitet som ingen andre lommelykter kan måle seg med.

Duracell Daylite har tatt LED-teknologi til et helt nytt nivå. Lommelyktenes TrueBeam-teknologi bruker en linse og en reflektor til å fange opp og projisere 100 prosent av lyset, og det gir et klarere hvitt lys uten svarte flekker. Dette er en forbedring på 50-70 prosent sammenlignet med tradisjonell lysteknologi.

Linsen med 3:1-zoom gir et jevnt, klart lys gjennom hele strålen uavhengig av størrelse, noe som betyr at man slipper svekket og flakkende lys, samt svarte flekker.

De fleste nordmenn forbinder Duracells produkter med svært god ytelse og hardførhet, og Daylite-serien er ikke noe unntak. De nye LED-lommelyktene bruker mindre batteri enn vanlige lyspærelykter, og de varer veldig lenge. De selges også til en svært overkommelig pris, og er dermed et ypperlig valg for både fagfolk og forbrukere.

- Både hjemme og på jobb kan dårlig lys skape irritasjon, forårsake problemer og i verste fall føre til farlige situasjoner. Vi har gjort en vanlig lommelykt til et kraftig nestegenerasjonsverktøy som kan hjelpe fagfolk med å gjøre en bedre jobb. Forbedringen er stor, og vi tror at navnet Daylite gir en riktig idé om hva slags lommelykt du får her, sier Knut Eivin Album, som er nordisk salgssjef for Duracell.

Kvaliteten på lyset og det stilige og solide designet hjelper forbrukere med å utføre de fleste oppgaver, enten de har mistet noe på plenen eller må reparere bilen når det er bekmørkt ute, samtidig som Daylite også er et trygt valg for fjellvandrere og jegere. Lommelyktenes lave pris og høye pålitelighet gjør dem også til et åpenbart valg for fagfolk som trenger en god og robust lommelykt i sitt bygnings-, sikkerhets- eller vedlikeholdsarbeid.

Modeller til alle tenkelige behov

Daylite-serien består av åtte ulike modeller som dekker alle tenkelige behov – men det de alle har til felles er den innovative LED-teknologien.

Den minste lommelykten heter 3-AAA, og den har en lengde på bare 13,1 cm og en diameter på knappe 4,6 cm. Den passer perfekt til hanskerommet i bilen, i veska eller hjemme til hverdagsbruk.

Hvis du trenger en kraftigere lommelykt er Daylite Tough-familien et bedre valg. 18 cm lange 4-AA, som har et robust design og en overflate som er dekket av et beskyttende gummimateriale, er den perfekte lommelykt for utendørsbruk og fagfolk som håndverkere, sikkerhetsvakter og vedlikeholdsansvarlige. 4-AA passer også godt hvis du skal på jakt- eller fisketur, eller du bare trenger en kraftig og pålitelig lommelykt når du beveger deg i mørkt og ugjestmildt terreng.

Den nye lommelyktfamilien inneholder også en hodelykt som lar begge hender være frie samtidig som man kan glede seg over et fantastisk klart lys.

Du kan lese mer om Duracell Daylite-serien på http://www.duracell.no/no-NO/category/Lykter/daylite-serien.jspx.

Til toppen