Loewes mediesenter IND 1 her sammen med TV SL Slim. Senteret inneholder DVD-spiller, FM-radio, iPod-terminal, 2 USB terminaler og tilkopling for WLAN. Innebygde lydforsterkere og tilkopling av aktiv subwoofer. Pris uten TV: 28.000,-

ET FYRTÅRN for PCE og Loewe

– Det har vært meget viktig for oss å komme inn med Loewe Gallery, og etter to års arbeid har vi lykkes med dette konseptet i Norge.

– Vi strekker oss oppover, og ikke ned som mange andre.

Det sier Ole Jacob Gran, daglig leder i Premium Consumer Electronics AS (PCE). Han karakteriserer gallerikonseptet som et fyrtårn både for firmaet som importør og for Loewe som merke. PCE skal sette store krav til handlerne som får slike gallerier både når det gjelder opplæring, kunnskap og utstilling av produktene.

– Når våre TV-apparater blir satt i en vegg sammen med alle andre flatskjermer, forsvinner vi i mengden. Vi trenger å vise oss fram på en tydeligere måte, sier han.

Utstillingen på Oslo Hi-Fi Center markerer starten på flere gallerier i Norge. Nå undersøker PCE-ledelsen mulighetene for å starte gallerier i andre byer, og Gran røper at Stavanger og Trondheim er fremst på ønskelisten. Her er PCE på jakt etter samarbeidspartnere.

Lyd og bilde

Loewe Gallery skal ikke fokusere utelukkende på TV og bilde. Gran forteller at det er like viktig og vise og demonstrere lyddelen av TV-opplevelsen. PCE ønsker også å posisjonere seg innen lyd med tanke på kombinasjonen av produkter med vekt på enkel bruk. I dette ligger at alt skal kunne styres fra samme fjernkontroll.

– Lyd er et viktig satsingsområde for oss. Det viste også Loewe på IFA i Berlin, sier Gran.

Et av Loewe-produktenes særpreg er design. Som kjent er disse apparatene ikke blant de billigste i markedet. Gran forteller at prisene på Loewe heller vil gå opp enn ned. Han regner ikke med at mange andre, bortsett fra en dansk konkurrent, vil ha denne strategien.

Les også:

Loewe-gallerier hos utvalgte handlere

Slim SL-serien har skjermstørrelser 42 og 47 tommer. Neste år kommer også mindre skjermstørrelser. Pris 42 tommer: 30.000.- 47 tommer: 35.000.-
Induvidual White har 40-tommers skjerm og innebygd hjemmekinoanlegg med separat subwoofer. Pis: 44.000.-
Til toppen