Euronics åpner Norges største elektrovarehus

I samarbeid med Euronics åpner Elektro Brukts Stein Gunnar Thunheim Norges største elektrovarehus i Bryggeriparken på Forus i desember.

Åpningen kommer akkurat tidsnok til at det nye gigantvarehuset med 4000 kvadratmeter grunnflate vil være med i konkurransen om publikums innkjøp til jul.

Varehuset, som blir å finne i samme bygg som Coop Bygg i Bryggeriparken på Forus, blir liggende i et område der konkurrentene allerede er etablert. Med denne etableringen skal Euronics-kjeden for alvor kaste seg inn i kampen om Stavangermarkedet.

– Det pågår en krig i elektromarkedet på Forus i dag, og vi tror vi vil stå sterkt med dette konseptet. Vi vil konkurere på pris, men vi tror ikke det er nok i et tøft marked. Derfor satser vi så offensivt som vi gjør nå, sier Kenneth Baltzersen, administrerende direktør i Euronics Norge. Han utelukker ikke at dette varehuskonseptet kan dukke opp flere steder i landet dersom det viser seg å bli suksess på Forus.

Helt nytt varehuskonsept

Å fylle 4000 kvadratmeter med elektrovarer, og samtidig kunne drive lønnsom butikk er en utfordring. Det nye varehuskonseptet vil derfor kombinere fordelene ved et gigantisk lagerutsalg, samtidig som det legges betydelig ressurser i å gi de besøkende gode idèer, inspirasjon, god kundeservice og gode handleopplevelser., heter det i en melding fra Euronics og Tunheim.

– Samarbeidet med Euronics sikrer svært gunstige innkjøpsordninger, som gjør det mulig å krige på pris. I tillegg vil vi det alltid skal skje noe i butikken i form av inspirerende aktiviteter for store og små. Å handle elektrovarer skal være spennende, sier Stein Gunnar Thunheim i Elektro Brukt.

Tunheim regner også med at det nye varehuset vil bli et kjærkomment tilskudd til sysselsettingen i området.

– Med et så stort varehus og et høyt ambisjonsnivå er det helt nødvendig med dyktige medarbeidere. I første omgang leter vi etter et titalls medarbeidere som ønsker å bidra til å utvikle et helt nytt varehuskonsept innenfor elektrobransjen, sier Thunheim i pressemeldingen

Til toppen