Canon Store er tidligere i år lansert i Tyskland og Frankrike. FotoVideo-butikken i Møllergata i Oslo blir den største Canon Store i Europa, og butikken er den største fotobutikken i Norden.

EUROPAS STØRSTE CANON-BUTIKK

Canon lanserer butikkonseptet ”Canon Store” hos FotoVideo i Oslo, som er den første butikken i Norden med det nye konseptet i sine lokaler. Canon-butikken er på 92 kvadratmeter i FotoVideos lokaler i Oslo.

– Med vår Canon Store viser vi en konsistent merkevarefremstilling. Dette blir en unik shoppingopplevelse for kunden. Vi tror at konseptet vil styrke vårt forhold til alle fotoentusiaster, sier Trond Langeland, Country Director Canon Consumer Imaging, i en pressemelding.

– Det er kjempegøy å være første butikk hvor Canons nye konsept blir introdusert for publikum. Vi forventer en positiv respons fra våre kunder som jeg vet ønsker utvalg, nærhet og relasjon til merkevaren, oppfølging og flere produkter fra en og samme leverandør i butikk, sier Roar Sandvik, daglig leder i FotoVideo Norway AS, i meldingen.

Fagbladet Elektronikkbransjen nr.7/2008

Til toppen