På bildet står Magne Eggen (f. v.) fra Gauldal Reparasjon AS, Johan Jaksland fra Elkjøp, Roar Trondsen fra Gauldal Reparasjon AS, Rune Mathiesen fra E-Service Oslo AS og Dag Ivar Grefstad fra E-Service Stavanger AS.

FIKK STIPEND FRA ELKJØP

Fire firmaer fikk stipend fra Elkjøp delt ut på Hvitevaredagene. Dette var naturlig nok et meget populært innslag på årets program, og muligens starten på en tradisjon.

– Vi ser at det er rekrutteringsproblemer i servicefirmaene i hvitevarebransjen. Som kjede og handlere opplever vi dette som en utfordring i et sårbart område. Vi har behov for et servicenett som fungerer, sa serviceansvarlig Johan Jaksland fra Elkjøp.

Han roste bransjeorganisasjonen og spesielt konsulent Odd Martin Jensen for det store arbeidet med på fokusere på rekrutteringssituasjonen. Stipendene er i følge Jaksland en liten hjelp på veien til firmaer som har vist initiativ når det gjelder lærlinger.

– Vi tenker oss stipendbeløpet på kroner 15.000,- som hjelp til dekning av eksterne kurs for lærlingen, og vi legger til en ekstra bonus til lærlinger som består eksamen med et meget godt resultat, sa Jaksland.

Stipendene ble utlyst i sommer og en komité har kommet frem til vinnerne.

Til toppen