Fujifilm FinePix F600 EXR

Pressemelding fra Fujifilm 11. august 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Reis og del dine bilder med Fujifilms nye kameraer

Med ny spennende teknologi og enda større brukeropplevelse er

FinePix F600 EXR det perfekte kameraet for deg som elsker å reise, eller rett og slett vil ha kvalitetsbilder fra et kamera som du får plass til i lommen. I tillegg til denne nyhet presenterer Fujifilm i dag to nye kameraer i Fujifilms J-serie som gjør at fotografering og deling av bilder er enklere enn noen gang. 

FinePix F600 EXR – ditt beste reisefølge

Som sin forgjenger, FinePix F550 EXR, har FinePix F600 EXR en ½” 16 Mp EXR CMOS-sensor, som nå i tillegg har intelligent EXR Auto med bevegelsesgjenkjenning (Motion Detection). Ved dårlige lysforhold vil kameraet oppfatte et motiv i bevegelse og øke ISO-følsomheten for å sikre skarphet i bildet.

I tillegg til alle de vanlige funksjonene er kameraets GPS nå utstyrt med verdens første navigeringshjelp (AR) i kameraet. Besøker du f.eks en by som du aldri har vært i, og vil være sikker på at du får med deg de viktigste serverdighetene, kan FinePix F600 EXR lokalisere plassene, og gi deg avstand og posisjon.

•½” 16 megapiksler EXR CMOS-sensor med intelligent EXR Auto bevegelsesgjenkjenning

•GPS med smart navigeringshjelp (AR)

•15x optisk zoom som tilsvarer 24-360mm, pluss 2x superintelligent digital zoom opp til 720 mm

FinePix F600 EXR vil være tilgjengelig i butikk i Oktober og finnes i fargene Svart/ Rød/ Hvit. Veil. pris ca kr. 2795,-

Til toppen