Therese Johaug, kommersiell leder for langrenn i Norges Skiforbund, Bernt Halvard Olderskog, og Eric Zhang, administrerende direktør i Huawei Norge, har underskrevet en sponsoravtale. Foto: Huawei 

HUAWEI SATSER PÅ SKI

Huawei Norge har inngått en sponsoravtale med det norske landslaget i langrenn. Therese Johaug og Heidi Weng blir selskapets ambassadører.

– Huawei er ung i det norske markedet, og ønsker å gjøre sine innovative og spennende produkter kjent. Langrennssporten er en av de aller sterkeste kulturbærerne i Norge med stor nasjonalfølelse og stolthet, og vil skape en positiv oppmerksomhet, skriver selskapet i en pressemelding.

Huawei er allerede sponsor til en rekke sterke idrettslag, som for eksempel Paris St Germain, Arsenal og det tsjekkiske landslaget i ishockey.

Vi er svært fornøyde med at en internasjonal merkevare som Huawei ønsker å benytte norsk langrenn til og nå et større marked

De norske langrennsprofilene vil profileres sammen med internasjonale spillere som Bayern Münchens Robert Lewandowski og den tsjekkiske ishockeyprofilen Jaromir Jagr.

– Vi er svært fornøyde med at en internasjonal merkevare som Huawei ønsker å benytte norsk langrenn til og nå et større marked. Bekreftelsen på at vår idrett og våre profiler gjør en forskjell for en kommersiell aktør inspirerer til å forvalte idretten vår på en langsiktig og profesjonell måte, sier Bernt Halvard Olderskog, kommersiell leder for langrenn i Norges Skiforbund.

Til toppen