Patricia Thörnwall fra Ankarsrum viser på Elon Expo 2019 selskapets kjøkkenmaskin i den nye fargen «glossy white», samt kokeboken, og blenderkannen som kommer i juni. Foto: Ola Larsson

HVITGLANSET KJØKKENASSISTENT

Ankarsrum Assistent Original er nylig lansert i glanset hvitt, og finnes nå i 16 ulike farger. I juni kommer i tillegg en ny blenderkanne.

Publisert

Patricia Thörnwall i Ankarsrum forteller da vi møter henne under utdanningsmessen Elon Expo 2019, som gikk av stabelen i april i Ørebro i Sverige, at Ankarsrum Assistent Original dagen før messen åpnet ble lansert i en ny farge kalt «glossy white».

Ankarsrum Assistent Original var Sveriges første kjøkkenmaskin da den ble lansert i 1940. Siden 1969 har den blitt produsert i en fabrikk i Ankarsrum, og under varemerket Electrolux fram til 2009. Etter dette er den blitt laget under varemerket Ankarsrum.

Kokeboken Recipes & More, som kan kjøpes i vår nettbutikk siden desember i fjor, følger nå med alle kjøkkenmaskiner vi leverer

Smekker i tritanplast

– Kokeboken Recipes & More, som kan kjøpes i vår nettbutikk siden desember i fjor, følger nå med alle kjøkkenmaskiner vi leverer, sier Thörnwall til fagbladet Elektronikkbransjen.

Kokeboken, som kommer både på norsk, svensk, dansk og engelsk, inneholder 34 oppskrifter og gir beskrivelser og tips til hvordan man best jobber med sin Ankarsrum Assistent Original.

Patricia Thörnwall kan også fortelle at selskapet i juni kommer med nytt tilbehør til kjøkkenmaskinen, en blenderkanne som er laget i BPA-fri tritanplast, som ifølge Thörnwall skal ha et «smekkert design».

Artikkelen ble første gang publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 3/2019, som ble distribuert 13. juni. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS