Kenwood Triblade

Pressemelding fra Kenwood 5. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Klar, ferdig, imponér og servér!

I dag snakkes det mye om sunnhet, lav-karbo, ekte og naturlig mat. Mattrendene varierer, men felles for all matlaging er tilberedningen. Med tilbereding kommer også hverdagskravene man må ta hensyn til, og har man dårlig tid gjelder det å ha riktig verktøy for å tilberede maten raskt. Med en stavmikser kan du lage nesten alt du måtte ønske.

Skal vi følge trendene innen matlaging må det gå raskt, være enkelt å lage og medføre minst mulig opprydding i etterkant. I tillegg bør man også spise et variert kosthold. Med en stavmikser kan du mikse, blande og mose alt fra sauser, supper, pannekake- og vaffelrøre, milkshake, piske dressinger, dipp eller lage majones. Det eneste du trenger er en oppskrift, ingredienser og en Kenwood Triblade.

- Kenwood Triblade kombinerer enkelhet med høy funksjonalitet og oppfyller alle krav til både enkel og avansert matlaging for de som ønsker det. Med hjemmelaget mat slipper du alle tilsetningsstoffene og konserveringsmidlene, men får i stedet fersk, sunn og næringsrik mat, sier Martin Vinje, Daglig Leder hos The Martin Vinje Company AS som representerer Kenwood i Norge.

Kenwood Triblade skiller seg ut fra tradisjonelle stavmiksere da stavmikseren har tre knivblader i stedet for to. Med tre knivblader blir tilberedningen mer effektiv som igjen fører til mindre søl og sprut. I tillegg har Kenwood Triblade en egen separat del til å mose mat. Med egen tilpasset del til å mose frukt og grønnsaker kan du raskt og enkelt lage purré, potetstappe, kålrabistappe, barnemat, potetsuppe, maissuppe, gulrotsuppe eller andre supper og sauser uten å søle og grise for mye. Mosefunksjonen har nemlig en redusert hastighet for mer skånsom tilbereding.

Kenwood Triblade er en kraftig stavmikser på 700 watt med ergonomisk håndtak i fargen hvit og grå, har to innstillbare hastigheter og knivblader i rustfritt stål. Av utstyr følger det med en beholder på 0,75 liter og egen mosedel som sørger for jevn og fin blanding. Kenwood Triblade serien kan tilby en rekke ulike varianter med forskjellige utstyrspakker.

Veiledende priser fra kr 599,-.

Finnes i ledende elektroforhandlere i hele landet.

Til toppen