KitchenAid kjøl/frys og vinskap med humidor

Pressemelding fra KitchenAid, 31. august 2009

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Alt i ett - kjøl/frys og vinskap med humidor

Spis og drikk som proffene

KitchenAid kommer nå med et kombinert kjøl/frys og vinskap med humidor som gir kjøkkenet et profesjonelt inntrykk. Stilren design i rustfritt stål og nøye gjennomtenkte funksjoner forener det eksklusive med profesjonell funksjonalitet.

Eksklusiv design med gjennomtenkte detaljer vises også innenfor den tonede, UV-beskyttede glassdøren til vinskapet. Innsiden er mørk for å komplettere UV-beskyttelsen. De uttrekkbare hyllene av tre er vibrasjonsdempede. Dette er viktig for at aromastoffene i vinen ikke skal koagulere, men fortsette å avgi smak under hele lagringsprosessen. Øverste hylle fungerer også som en humidor med spesialhylle til sigarer. Ventilasjon med kullfilter sørger for perfekt, luktfri fuktighet.

- KitchenAid vinskap gir vinen de beste forutsetninger for å modne langsomt, sier Jon Haraldsen, Marketing Manager Norge. Skapet har tre temperatursoner til forskjellige behov. Sensorer garanterer stabil og nøyaktig temperatur. Dette gjør at vinen får modne i egen takt, uten hemmende kulde eller påskyndende varme.

Til toppen