Kodak Playfull Watherproof

Pressemelding fra Tura Scandinavia 27. oktober 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ingen øyeblikk går til spille med Kodaks nyeste lille og rimelige PLAYFULL Waterproof!

Det nyeste Kodak pocket videokameraet sørger for bekymringsløs moro i en perfekt størrelse 

Nye PlayFull Waterproof Video kamera, et lommevideokamera i en perfekt størrelse, så du har det tilgjengelig til enhver anledning. Kodaks engasjement når det gjelder innovasjon, rimelige priser og en forståelse av forbrukernes behov vises i dette kameraet. PLAYFULL Waterproof gjør det morsomt og bekymringsløst å fange hvert eneste hyggelige øyeblikk.

“Dagens forbrukere vil ha produkter som tilbyr bekymringsløs enkelhet og som samtidig møter behovene som følger med en aktiv livsstil,” sier Paul Davey, Marketing Manager, Digital Capture and Accessories, Kodak. “Et videokamera bør være enkelt å bruke, lett å ha med seg, og være laget på en måte som gjør at du ikke trenger å engste deg for det uansett hvor du er. Derfor er det nye KODAK PlayFull Waterproof video kamera lite nok til at det passer i lomma, det nye KODAK PlayFull Waterproof er et perfekt kamera for alle i familien å ha det gøy med siden det både er vanntett og ikke tar skade av å falle i bakken, dessuten får man mye valuta for pengene med dette kameraet.”

Kodaks eksklusive deleknapp og pop-opp USB-uttak gjør det svært enkelt å maile videoer direkte til venner eller laste dem opp til sosiale medier og bildedelingssider. Det kan også ta opp ti timer HD video med en ekspanderbar SD/SDHC kortport som kan holde opptil 32 GB. Med mange gode egenskaper, rimelig pris, liten størrelse og attraktivt design, er PlayFull Waterproof  det hverdagsvideokameraet med HD som du aldri vil gå noe sted uten. Det er tilgjengelig i svart eller hvitt. PlayFull Waterproof er tilgjengelig denne høsten hos velassorterte forhandlere og Kodak.co.uk. Veiledende pris 899,- 

Hovedfunksjoner

• Lite, slankt design. Bare 12 mm tykt.

• 720p HD video

• Vanntett ned til 3 meter, tåler fall fra opptil 1,5 meter

• Kodaks Deleknapp – enkelt å sende e-post eller laste opp til FACEBOOK, YOUTUBE, TWITTER m.m.

• Innebygd USB-uttak

• Ekspanderbar SD/SDHC kortport som muliggjør HD-opptak i opptil ti timer

• Capture effects

• 2" skjerm med LCD Glare Shield feature

• HDMI- og AV-uttak

Til toppen