Komplett har åpnet hentested på Vinderen i Oslo, i Borgenveien 42. Foto: Komplett.

KOMPLETT MED HENTESTED I OSLO

Komplett.no har åpnet et hentested på Vinderen i Oslo der kundene kan hente varene de har bestilt i nettbutikken. Det skal bety raskere og rimeligere levering.

– Vi har med stor suksess hatt et slik tilbud i Sandefjord i flere år, sier administrerende direktør Anton Hagberg.

Han forteller i en pressemelding at mange kunder har reist fra Oslo til Sandefjord for å hente varene sine.

– Vi har i lengre tid sett behovet for et tilsvarende tilbud i hovedstaden. De ivrigste netthandlerne finner vi i byene, og Oslo er et særdeles viktig marked for oss. Valget av Vinderen er ikke tilfeldig, med nærhet til studentmiljøene på Blindern og i Nydalen. Dessuten er området lett tilgjengelig uten de store parkeringsutfordringene, sier Hagberg.

Komplett.no har erfart at kundene henter alle typer produkter selv, men PC og TV er produkter det går spesielt mye av. Kundene kan også levere produkter i retur, samt få hjelp til spørsmål de måtte ha.

Hvis varen er bestilt før klokka 17 kan varen hentes dagen etter klokka 10. Bestillinger før klokka 9 kan hentes samme dag etter klokka 15.

– Vi varsler kundene på SMS eller med epost når varene er klare for avhenting, og vurderer fortløpende etablering av flere hentesteder større byer, sier Hagberg.

Til toppen