Leica D-Lux 5 Titan

Pressemelding fra Bresson 18. oktober 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Vi presenterer Leica D-Lux 5 Titan, et robust og eksklusivt kompakt kamera i begrenset antall.

Vi er stolte av å presentere en ny spesialutgave i D-Lux-serien: Leica D-Lux 5 Titan. Kameraet leveres med matchende lærveske og er kameraet for deg som er på jakt etter noe som skiller seg ut.

Denne spesielle utgaven av D-Lux 5 har de samme tekniske spesifikasjonene som den svarte utgaven av Leica D-Lux 5: Et lyssterkt zoom-objektiv fra 24-90 mm som dekker et bredt spekter av fotografiske bruksområder, en stor CCD-bildesensor som produserer bilder med enestående naturlig fargegjengivelse og suveren skarphet.

Velg mellom 4 bildeformater og få førsteklasses kvalitet, takket være en sensor med oppløsning på hele 10,1 megapiksler. Oversiktlige funksjoner og enkel betjening sikrer intuitiv håndtering av kameraet, fra kreative bilder til spontane blinkskudd.

Dette er kameraet for entusiasten med høye krav og store ambisjoner.

Leica D-Lux 5 Titan leveres med programvaren Adobe Photoshop Lightroom 3 for PC og Mac, verdi ca. kr. 2500,-.

Leica D-Lux 5 Titan er tilgengelig fra oktober 2011 i kun 150 eksemplarer i Norge, og vil ha en veiledende pris på kr. 7995,- inkl. mva.

Til toppen