LENOVO ØKTE 31 PROSENT

Lenovo økte siste kvartal 2014 inntektene globalt med 31 prosent. Også i det norske PC-markedet gjør selskapet det godt.

– I Norge har Lenovo ytterligere styrket posisjonen som nummer to i det totale PC-markedet. Her vokser vi aller raskest i bransjen, til en markedsandel på 22,7 prosent. Jeg er også veldig stolt over at vi innehar andreplassen i forbrukermarkedet med en markedsandel på 21,2 prosent, en vekst tre ganger raskere enn markedet, sier daglig leder Anders Lersveen i Lenovo Norge i en pressemelding.

Globalt hadde selskapet siste kvartal 2014 inntekter på 14,1 milliarder amerikanske dollar, en økning på 31 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

Målet er en enda mer komplett og variert produktportefølje

– Det er en stor glede å dele resultatene våre fra sist kvartal. Vi oppnådde mange milepæler mellom oktober og desember, hvor de viktigste var den endelige fullføringen av oppkjøpene av Motorola og x86-server divisjon fra IBM. Vi er godt i rute med integrasjonen av disse to selskapene. Dette danner et solid fundament for videre ekspansjon lokalt, hvor målet er en enda mer komplett og variert produktportefølje, sier Lersveen.

Til toppen