LG 50D/DM80D og D42P

Pressemelding fra LG 1. september 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG presenterer neste generasjons 3D-monitorer med Cinema 3D

I forbindelse med årets IFA-messe i Berlin introduserer LG tre nye 3D-monitorer som bygger på den prisbelønte Cinema 3D-teknologien. De nye skjermene gir en helt uovertruffen og flimmerfri 3D-opplevelse og de fungerer like bra til konsoll- og dataspill som til film og TV.

– Med våre nye 3D-monitorer tar vi et skritt videre i utviklingen og gir brukerne en bedre opplevelse enn noensinne tidligere. Nå finnes det endelig en 3D-skjerm for alle behov, uansett om du vil se på bilder, spille spill, se på TV eller se på film, sier Kristoffer Ejebro, nordisk produktspesialist for IT-produkter på LG Electronics.

Bruk skjermen som en TV

Modellene DM50D og DM80D har mange bruksområder takket være innebygde høyttalere og digital-TV-mottaker. DTV-mottakeren støtter DVB-T, DVB-C og mpeg4, noe som gjør at man ikke trenger en separat digital-tv-boks for å se på TV i HD-kvalitet. Med USB Quick View HD Play kan også ulike mediefiler spilles av direkte på monitoren via f.eks. en USB-minnepinne, en mobiltelefon eller en ekstern harddisk, uten at man trenger å bruke en PC.

Behagelige 3D-briller De tilhørende 3D-brillene er av samme type som de som brukes på kino. De er behagelige, lette og uten batterier, noe som gjør at de ikke trenger å lades. I tillegg er brillene fullt kompatible med LGs øvrige Cinema 3D-produkter.

DM50D/DM80D

Størrelser: 23 tommer (DM50D), 27 tommer (DM80D)

Cinema 3D med Film Patterned Retarder (FPR)

Premium LED-skjerm

HDMI 1,4

USB Quick View HD Play

Digital TV-mottaker (DVB-T, DVB-C, mpeg4)

2D- til 3D-konvertering

D42P

Størrelser: 23 og 25 tommer

Cinema 3D med Film Patterned Retarder (FPR)

Premium LED-skjerm

HDMI 1.4

Super Energy Saving

2D- til 3D-konvertering

Pris og tilgjengelighet

DM50D er tilgjengelig nå til en veil. pris kr 2 990.

DM80D forventes å være tilgjengelig i oktober, pris meddeles senere.

D42P-serien er tilgjengelig nå til en veil. pris fra kr 2 190. Samtlige priser er inkl. mva.

Til toppen