LG Cinema 3D

Pressemelding fra LG 2. september 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nano Full LED-TV med Cinema 3D fra LG gir uslåelig bildekvalitet

LG viser tre nye Cinema 3D-TV-er på IFA-messen i Berlin. Flaggskipet er Nano Full LED-modellen LW980W, som med en meget avansert skjermteknologi gir uslåelig bildekvalitet i både 2D og 3D - alt innpakket i stilren design. LG styrker nå sitt 3D-TV-tilbud med tre nye Cinema 3D–modeller – LW980W, LW540N og LK950N. Utvalget omfatter nå til sammen seks modeller med den prisbelønte nye 3D-teknologien på det nordiske markedet, og det finnes dermed Cinema 3D-TV-apparater for enhver smak og lommebok.

Teknologien, som ble lansert av LG i første halvår 2011, er ytterligere forbedret og Cinema 3D kan nå vise full HD i oppløsningen 1080i.* Med 3D-teknologien Light Boost blir bildekvaliteten bedre enn på en 3D-TV med den første generasjonen aktiv teknologi. Med teknologien Wide Viewing Angle er det mulig å se 3D-TV fra stort sett alle vinkler, også liggende.

- Den nye generasjonen Cinema 3D og lanseringen av den bakbelyste LED-TV-modellen LW980W med fantastisk bildekvalitet, viser at vi virkelig mener alvor med satsingen på denne revolusjonerende nye 3D-teknologien. Med den videreutviklede Cinema 3D-teknologien kan vi tilby kundene en helt uslåelig TV-opplevelse som de dessuten kan dele med venner og familie, da det ikke koster så mye å kjøpe flere brillepar, sier markedssjef for Home Entertainment i LG Electronics Nordic, Thomas Wering.

LG LW980W fås i størrelsene 47 og 55 tommer, og er LGs nye flaggskip blant LED-TV-ene. LW980W er den første Nano LED-TV med både Smart TV og Cinema 3D. Nano Full LED-teknologien innebærer at en tynn (10¯⁹m) nanofilm legges på skjermen. Filmen gir bedre spredning av lyset fra LED-pærene, noe som igjen gir mykere og jevnere bilde samtidig som den muliggjør modeller med tynnere design. To forbedringer med denne teknologien gir samlet en høyere bildekvalitet gjennom økt kontrast og bedre svartnivå: 

LG LW540N finnes i størrelsene 42 og 47 tommer og er en supertynn design-TV med ramme i børstet svart utførelse. Det gjør TV-en til et dekorativt innslag i alle typer hjem og miljøer. MCI 400 Hz sørger for at bildet alltid er fritt for ufrivillige rystelser og forsinkelser. Avansert 2D til 3D-konvertering gjør at brukeren ikke trenger å bekymre seg for mangel på 3D-innhold.

LK950N er en Cinema 3D LCD-TV med Full HD og TruMotion, som egner seg godt for hele familien. Den fås i 47 tommer og leveres med fem par Cinema 3D-briller.

Spesifikasjoner i kortversjon:

LW980W

LW540N

Pris og tilgjengelighet

Vi regner med at samtlige modeller vil være ute i butikkene i løpet av fjerde kvartal 2011, og veiledende priser vil være:

Til toppen