Ulf Sandberg (t.v), administrerende direktør i Krusell, selger mobiltilbehør og mer i over 70 land i verden.

MEST POP PÅ TILBEHØRSSIDEN

Med tall for antall solgte deksler fra sytti ulike land, har Krusell gitt ut sin liste over de mest populære mobilene i april.

Basert på sine salgstall for spesiallagde deksler, har Krusell satt opp listen over de mobilene det blir bestilt mest av denne typen tilbehør til.

Noe overraskende topper Sony Xperia Z listen for april, denne modeller er nemlig vanntett så her er det nok design som har fått folk til å bestille deksler.

Med disse konkurrentene er det ingen tvil om at Apple kommer til å måtte kjempe

– Interessen for Xperia Z er fortsatt sterk, noe som ses på at modellen innehar topposisjonen på listen for andre måned på rad. Men en ny konkurrent for Xperia Z er like rundt hjørnet, ettersom Samsungs Galaxy S4 akkurat har kommet i butikk og forventes å bli en bestselger. Med disse konkurrentene er det ingen tvil om at Apple kommer til å måtte kjempe i framtidens kamp om konsumentene, sier Ulf Sandberg, administrerende direktør i Krusell, i en pressemelding.

Krusell har en egen fabrikk i Thailand og omsatte i 2012 for 140 millioner svenske kroner i Europa, i Asia for 70 millioner.

KRUSELL-TOPPEN APRIL

1. (1) Sony Xperia Z 

2. (2) Samsung I9500 Galaxy S4

3. (3) Apple iPhone 5

4. (-) HTC ONE

5. (8) Apple iPhone 4 

6. (5) Sony Xperia ZL

7. (9) Samsung Galaxy i9300 SIII Mini

8. (6) Samsung I8190 Galaxy S III 

9. (4) HTC One Sv

10. (-) Sony Xperia V

* Tall i parentes viser plasseringen forrige måned.

Til toppen