Helge Haugen (t. h.) og Stig Nyhus serverte pølser da Expert Lillehammer torsdag 11. november åpnet sin nye butikk.Foto: Ivar Langseth.

NY EXPERT PÅ LILLEHAMMER

Expert Lillehammer har flyttet inn i nytt bygg. Åpningen var 11/11 klokka 11.11.

– Tidspunktet bestemte vi i vår, sier innehaver Helge Haugen.

Nybygget er på 1.760 kvadratmeter, av disse er butikkarealet 1.250.

– De nye lokalene gir oss muligheten til å drive funksjonelt og rasjonelt. Omsetningen har økt i løpet av de ni årene vi har holdt til på den andre siden av veien,og vi har ikke hatt plass til å ha alle varene vi ønsket å vise fremme i butikken. Behovet for nye lokaler har tvunget seg frem, sier Haugen.

Expert Lillehammer leier hele bygget og de har hatt god anledning til å bestemme utformingen av lokalene. Oppvarming skjer med fjernvarme fra et flisfyringsanlegg, innredningen har de kjøpt fra Hareid elektriske i Volda.

– Vi tok ned innredningen og satte den opp igjen i løpet av to uker, og har hatt god hjelp fra både venner og fagfolk, sier Haugen.

Også Stig Nyhus og Tore Sætersmoen fra Vinstra Elektro, som blant annet driver Expert-butikken på Vinstra, har vært med på dugnadsarbeidet. Vinstra Elektro eier 47 prosent av Expert Lillehammer. Helge Haugen selv eier 51 prosent gjennom selskapet Expert Radio og TV AS, mens kjeden eier de to siste prosentene.

I forbindelse med åpning bød Expert på hornmusikk fra Lillehammer guttemusikk og veterankorps. Det ble serverte pølser både utenfor og inne i butikken, og det ble stekt pizza og boller i butikken. Rundt ti leverandører stilte opp, og inkludert Team Expert var det vel 20 oransjekledde som hjalp til.

Nye Expert Lillehammer har en butikkflate på 1.250 kvadratmeter.
Ekteparet Bjørg og Helge Haugen utenfor nybygget som huser Expert Lillehammer.
Til toppen